Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Λαλά – Πόσο θα μείνει εκτός

Η πρώτη διάγνωση για τον τραυματισμό του Λαλά – Πόσο θα μείνει εκτός

Ο Κένι Λαλά χτύπησε στον αστράγαλο, έγινε αναγκαστική αλλαγή και ο Ολυμπιακός αγωνιά για την κατάστασή του. «Υψηλό διάστρεμμα» η πρώτη διάγνωση, αλλά…

Ο Ολυμπιακός πέτυχε ακόμη μία νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά πάνω που ο Πέδρο Μαρτίνς χάρηκε πως τα προβλήματά του με τις απουσίες και τους τραυματίες τελείωσαν, ένα δολοφονικό μαρκάρισμα από παίκτη του Παναιτωλικού, στον Κένι Λαλά, έθεσε εκτός για αρκετές ημέρες τον Γάλλο δεξιό μπακ.

Στο 30ο λεπτό του αγώνα, ο Λαλά έκανε προσπάθεια από δεξιά. Πέταξε την μπάλα μπροστά και προσπάθησε να φύγει στην επίθεση. Αλλά ο Ελίας Περέιρα είχε διαφορετική άποψη. Με ένα εξαιρετικά σκληρό μαρκάρισμα, πέταξε άσχημα στο χορτάρι τον έμπειρο μπακ των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον σοβαρά δεξιό αστράγαλο και να χρειαστεί τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Ο Λαλά προσπάθησε να επιστρέψει στον αγωνιστικό χώρο μετά από λίγα λεπτά, αλλά αυτό δεν ήταν εφικτό, με αποτέλεσμα 36ο λεπτό να αντικατασταθεί από τον Θανάση Ανδρούτσο, αποχωρώντας κουτσαίνοντας. Με την πρώτη διάγνωση από τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο, να κάνει λόγο για «υψηλό διάστρεμμα στην ποδοκνημική». Ο Γάλλος έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο, με το πόδι πρησμένο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Με τον Μαρτίνς να ελπίζει ότι δεν θα στερηθεί τον Λαλά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«ΘΕΡΙΣΕ» ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ

Κι όμως, δεν ήταν μόνο ο Λαλά που βρέθηκε στο… στόχαστρο του Περέιρα. Στο 37ο λεπτό, ακριβώς ένα λεπτό μετά την είσοδο του Θανάση Ανδρούτσου στο παιχνίδι αντί του τραυματία συμπαίκτη του, ο Αργεντινός αριστερός μπακ του Παναιτωλικού χτύπησε ψηλά στον μηρό τον αμυντικό του Ολυμπιακού σε αντεπίθεση των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα αυτή τη φορά να δεχθεί την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Γκάμαρη. Μάλιστα και ο Ανδρούτσος χρειάστηκε ιατρική βοήθεια για να συνεχίσει στο παιχνίδι, καθώς το χτύπημα από τον αντίπαλό του ήταν υπέρ το δέον σκληρό.

Και η αλήθεια είναι πως δεν ήταν το μοναδικό. Με τους Αγρινιώτες να είναι πολύ επιθετικοί στα μαρκαρίσματα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, παίζοντας στο όριο ή και πιο πέρα από το όριο του αντιαθλητικού σε αρκετές περιπτώσεις. Κάτι που, εν τέλει, προκάλεσε και τον τραυματισμό του Λαλά.

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024