Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ηλίας Μπόγδανος: «Σημάδια στο κορμί» το τραγούδι που έγραψε για την κακοποίηση των γυναικών

Ηλίας Μπόγδανος: «Σημάδια στο κορμί» το τραγούδι που έγραψε για την κακοποίηση των γυναικών

«Το έκανα για να στηρίξω όλες τις γυναίκες», σημειώνει ο frontman των INCO.

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος μίλησε για το τραγούδι που έγραψε με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, πώς το εμπνεύστηκε και τι του διόρθωσε η σύντροφός του.

Αρχικά αναφέρθηκε στο νέο του τραγούδι «Το ίδιο μου κάνει». «Είναι ένα τραγούδι που προέκυψε μετά το παιχνίδι και έχει πάει πολύ καλά. Τώρα ετοιμάζω δίσκο», είπε.

Ο ίδιος έκανε ειδική μνεία και στο τραγούδι που έγραψε με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

«Το τραγούδι που έγραψα για την κακοποίηση των γυναικών και εμπνεύστηκα από την 24χρονη στη Θεσσαλονίκη λέγεται “Σημάδια στο κορμί”.  Υπάρχουν βίντεο και τραγούδια που η κοινωνία προάγει και έχουν σεξιστικό περιεχόμενο. Το τραγούδι για την 24χρονη από τη Θεσσαλονίκη γράφηκε πρόσφατα, το έκανα για να στηρίξω όλες τις γυναίκες. Δεν έχω έρθει σε επαφή με τη Γεωργία», σημείωσε.

«Η Αλεξάνδρα, η κοπέλα μου άκουσε πρώτη το τραγούδι που έγραψα με αφορμή την υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη. Διορθώσαμε κάποιους στίχους μαζί», αποκάλυψε ο ίδιος, ενώ πρόσθεσε ότι «Στην κοπέλα μου έχω γράψει τραγούδι, για τα γενέθλιά της».

Αναφερόμενος για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στα επαγγελματικά του τα τελευταία χρόνια, ο Ηλίας Μπόγδανος είπε ότι «δυσκολίες στον χώρο του τραγουδιού έχω αντιμετωπίσει πάρα πολλές. Με τον Covid τρίτο χειμώνα δεν κάνω live».

Μιλώντας για το Survivor, υπογράμμισε: «Έχει πολύ reality το Survivor, δεν το παρακολουθώ ανελλιπώς», ενώ σχετικά με το «ειδύλλιο» εντός του παιχνιδιού ο ίδιος σχολίασε ότι «Από τη στιγμή που το αγόρι της Μυριέλλας είναι οκ και τη στηρίζει σε αυτό το σκηνικό (με τον Κατσαούνη) δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».

«Δε θα έμπαινα σε τόσο σκληρό reality, εγώ πήγα για τα αγωνίσματα», ξεκαθάρισε και πρόσθεσε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν του έβγαλε καλό χαρακτήρα του Βαλάντη. Καλύτερα που έφυγε νωρίς».

«Με τους περισσοτέρους συμπαίκτες μου τα λέμε. Με τον Τριαντάφυλλο λέμε μήπως κυκλοφορήσουμε το τραγούδι», είπε κλείνοντας.

Δείτε τη συνέντευξή του παρακάτω

Sports in

Υποψήφιος για δύο βραβεία ο Ελ Κααμπί (pic)

O Αγιούμπ Ελ Κααμπί, είναι υποψήφιος για MVP των πρώτων ημιτελικών στο Europa Conference League αλλά και για το καλύτερο γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024