Αττική Οδός: «Έλιωνα το χιόνι για να πάρω τα φάρμακά μου»
Νέες ιστορίες έρχονται στο φως για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν οι εγκλωβισμένοι οδηγοί και επιβάτες στην Αττική Οδό.
Tις τρομερά δύσκολες στιγμές που έζησε εγκλωβισμένη στην Αττική Οδό επί δύο ημέρες περιέγραψε στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA η κ. Ζωή.
«Μείναμε από τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι. Ήμασταν δύο μέρες μέσα στο αυτοκίνητο. Έχω κλειστοφοβία, δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά. Έμπαινα και έβγαινα συνέχεια. Κάποια στιγμή με έπιασε πανικός, ευτυχώς είχα τα χάπια μου, αλλά με τι να τα πιω;
Άνοιξα την πόρτα, πήρα λίγο χιόνι, αλλά δεν μπορούσα να πιω το χάπι. Πήρα μια μεγάλη χούφτα χιόνι, και μετά με έπιασαν τα δόντια μου, δεν μπορούσα να σταθώ, όλη τη νύχτα πέθανα από την κοιλιά μου, δεν μπορούσα να πάω τουαλέτα και έκανα την ανάγκη μου πάνω μου. Δεν είχα που να πάω. Είχα κάνει και μια εγχείρηση», περιέγραψε η κ. Ζωή.
«Στο αυτοκίνητο ήμουν με την κόρη μου και τον γαμπρό μου. Πήγαινα στο γιατρό. Θέλαμε γύρω στο 1,5 χλμ. για να βγούμε από την Κηφισίας. Έπαιρνα στα κανάλια», συνέχισε.
«Πώς θα το αποδείξω όλο αυτό ότι ήμουν εκεί; Δεν ξέρω αν ο γαμπρός μου έχει την απόδειξη από τα διόδια. Πώς να ξεκινήσουμε δικαστικό αγώνα, που να βρούμε τα λεφτά;», διερωτήθηκε κλείνοντας η κ. Ζωή.
- Κλειστά τα κρεοπωλεία στις 14 Δεκεμβρίου – Στήριξη στον αγώνα των αγροτών
- Χάνει τη μπάλα η εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Στον εισαγγελέα αλλά χωρίς σύλληψη η κατάθεση «Φραπέ» – «Δεν έχουμε αρμοδιότητα», λέει η πλειοψηφία
- Ζελένσκι: Οι ΗΠΑ πιέζουν για «ελεύθερη οικονομική ζώνη» στο Ντονμπάς – «Θα χρειαστούν εκλογές ή δημοψήφισμα»
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λουντογκόρετς
- «Είναι βαθιά λάθος»: Το Nemo επιστρέφει το τρόπαιο της Eurovision λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ
- Ο Ολυμπιακος φτιάχνει με νίκη ωραίο μονοπάτι


