Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση - Κοπέλες από το πάρτι σπάνε τη σιωπή τους

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Έρχονται καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση – Κοπέλες από το πάρτι σπάνε τη σιωπή τους

Ο φάκελος με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναμένεται να φτάσουν στα χέρια των αρχών τις επόμενες μέρες, δρομολογώντας ραγδαίες εξελίξεις...

Την ώρα που οι Αρχές στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να ξεδιαλύνουν τα θολά σημεία στο παζλ της υπόθεσης βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, κοπέλες που πήραν μέρος στο πάρτι λύνουν τη σιωπή τους και περιγράφουν εικόνες που εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια τους.

Η 24χρονη Γεωργία παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις με προσοχή και θεωρεί πως με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που έκανε, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές κι εκείνοι που ευθύνονται για την πιο εφιαλτική νύχτα της ζωής της, θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.

Φως στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας αναμένεται να δώσουν οι τοξικολογικές εξετάσεις. Ο φάκελος με τα αποτελέσματα αναμένεται να φτάσει στα χέρια των αρχών μέσα στην εβδομάδα.

«Περιμένουμε να φανεί η αλήθεια δηλαδή η αλκοόλη της Γεωργίας και πιθανόν ένα υπνωτικό χάπι η οποία λέει ότι μπορεί να μπήκε στο ποτό και ερμηνεύεται σύμφωνα με την κατάσταση στην οποία βρέθηκε» τόνισε ο δικηγόρος της 24χρονης, Θανάσης Ζιώγας.

Οι γυναίκες της σουίτας

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης προσπαθεί να εντοπίσει άλλες πέντε γυναίκες που συμμετείχαν στο πάρτι της σουίτας «401» για να κληθούν να δώσουν κατάθεση και να ρίξουν φως στα σκοτεινά σημεία της υπόθεσης.

Μια πρώτη εικόνα είχε δώσει με την κατάθεσή της στις Αρχές η 17χρονη φίλη της Γεωργίας που ήταν μαζί της στο πάρτι. «Μόλις φτάσαμε στο 401 δωμάτιο συναντήσαμε εντός αυτού περίπου 13 άτομα. Από αυτά άντρες ήταν πέντε – έξι. Οι περισσότερες γυναίκες έμοιαζαν με εκδιδόμενες και έμεινα έκπληκτη από το κλίμα. Η Γεωργία μου είπε “ας κάτσουμε ένα μισάωρο να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε”» ανέφερε.

Μια 24χρονη κοπέλα που βρίσκονταν στο επίμαχο πάρτι της σουίτας 401 απάντησε στις αιχμές που άφησε στην κατάθεση της η 17χρονη ανήλικη φίλη της Γεωργίας.

«Είναι συκοφαντικό αυτό που είπε, ότι οι περισσότερες που ήταν στο πάρτι της φάνηκαν βίζιτες. Μας προσβάλει όταν χωρίς να ξέρει ποιες είμαστε μας βάζει όλες στο ίδιο τσουβάλι» τόνισε.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγεις και να πεις αυτό που τράβηξες εκείνη την ημέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω ότι θα το σκεφτόταν για το αν θα μιλούσε δείχνοντας ακόμα και το πρόσωπό του» ανέφερε συγγενής της 24χρονης Γεωργίας.

Άλλη μια 22χρονη κοπέλα που βρέθηκε στο πάρτι μιλώντας στο MEGA επιβεβαιώνει το περίεργο κλίμα που επικρατούσε στο πάρτι παραμονή Πρωτοχρονιάς. «Πίστευα θα πάμε και θα είναι γεμάτα ναρκωτικά τα τραπέζια. Το κλίμα ήταν περίεργο και αυτό είναι αλήθεια πως με παραξένευσε και μου δημιούργησε υποψίες μήπως είχαν πάρει κάτι, αλλά προσωπικά δεν είδα τίποτα σε κοινή θέα» σημείωσε η νεαρή κοπέλα.

Απάντηση στο ερώτημα για το πώς 17 άτομα έκαναν πάρτι εν μέσω πανδημίας έδωσε 24χρονη που ήταν στο πάρτι. «Δεν μας έγινε κανένας έλεγχος. Δεν έλεγξε κανείς τα πιστοποιητικά μας αλλά ούτε μας ρώτησαν από την ρεσεψιόν σε ποιο δωμάτιο πάμε. Απλά μπήκαμε και ανεβήκαμε στη σουίτα» υποστήριξε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024