Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κανένα στοιχείο για εμπλοκή Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Κανένα στοιχείο για εμπλοκή Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας

Επικοινωνία με τις Ελληνικές Αρχές είχε η Αστυνομία Κύπρου, χθες Σάββατο, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν συλλέξει οι ελληνικές αρχές δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο, σύμφωνα με ενημέρωση από τις κυπριακές αστυνομικές αρχές, σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το sigmalive σε επικοινωνία που είχαν χθες Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, η ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου και της Ελληνικής Αστυνομίας, για ενημέρωση σχετικά με την υπόθεση βιασμού γυναίκας ηλικίας 24 ετών, που διερευνά η Ελληνική Αστυνομία, και σε σχέση με πληροφορίες και αναφορές ότι κύκλωμα που ενδεχομένως σχετίζεται και με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, δρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προς την Ηγεσία της Αστυνομίας Κύπρου, «από τα μέχρι στιγμής υπό εξέταση στοιχεία που έχουν συλλέξει οι Αρχές της Ελλάδας, δεν φαίνεται να προκύπτουν στοιχεία ή μαρτυρία για οποιαδήποτε δράση προσώπων από την Κύπρο που να σχετίζεται με οποιοδήποτε κύκλωμα βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης».

Έρευνα για κυκλώματα μαστροπείας

Εν τω μεταξύ η αστυνομία κατάσχεσε τηλέφωνα και ηλεκτρονικούς υπολογιστές των 3 ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ έρευνες πραγματοποιήθηκαν και στα σπίτια τους.

Τη Δευτέρα αναμένεται να καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς και η 17χρονη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.

Έλυσε τη σιωπή της καλεσμένη που βρέθηκε στο πάρτι

Το φως της δημοσιότητας είδε η καταγγελία μιας κοπέλας, που ήταν ανάμεσα στους 17 καλεσμένους στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης για το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι.

Η ίδια αποκάλυψε στο MEGA όλα για όσα έγινε μάρτυρας.

«Με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι. Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι».

«Ήμουν σε φιλικό σπίτι και μου έστειλε μήνυμα ο Μ.Π. να πάω στο πάρτι. Πήγα με δυο φίλες μου κατά τις 3:00 και με υποδέχθηκε αυτός στη σουίτα. Το κλίμα δεν ήταν καλό και αποφασίσαμε να φύγουμε γρήγορα.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024