Κώστας Βουτσάς – Ραγίζει καρδιές ο γιος του – Τι ζήτησε από την Αλίκη Κατσαβού
«O Φοίβος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς. Έχουμε να πάμε από τον Απρίλιο»
Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αλίκη Κατσαβού.
Λίγο πριν συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον θάνατο του Κώστα Βουτσά, μοιράστηκε τις σκέψεις της και αποκάλυψε ότι ο γιος της, ο μικρός Φοίβος, της ζήτησε να επισκεφτούν τον τάφο του μπαμπά του.
Η ίδια σημείωσε ότι θα πάνε στο νεκροταφείο για πρώτη φορά από τον Απρίλιο, καθώς δεν αντέχει να πηγαίνει εκεί.
Έγραψε χαρακτηριστικά
«Σας δελέασα με μια όμορφη φωτογραφία για να σας μιλήσω από καρδιάς! Χθες ο γιος μου ζήτησε να πάμε εκεί που είναι θαμμένος ο μπαμπάς! Δεν το χει κάνει ποτέ ξανά, κι έχουμε να πάμε από τον περασμένο Απρίλιο γιατί για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν αντέχω. Αλλά σήμερα θα πάμε και θα κάνει καλό και στους δύο μας!
Το δυνατό παιδί μου ξέρει καλύτερα από εμένα να γιατρεύει την ψυχή του. Θα μάθω λοιπόν από εκείνο. Γιατί εγώ ως τώρα δεν αγγίζω το μουδιασμένο μέρος της καρδιάς μου από φόβο μην ξεχειλίσει από εκεί ένας ωκεανός και με πνίξει. Μα σε ενάμιση μήνα θα κλείσουν 2 χρόνια απουσίας και σύναξε πόνο η ψυχή που θέλει να ελευθερωθεί. Εγώ έχω το παιδί μου και το θέατρο. Μα το παιδί μου μόνο εμένα και πρέπει να βρω δύναμη».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)
- LIVE: Παναθηναϊκός – Μπέτις
- Στο κόκκινο η Κηφισίας λόγω τροχαίου – Μεγάλες καθυστερήσεις σε Κατεχάκη, Βασ. Σοφίας και Κηφισό
- Η συνταξιοδότηση δεν είναι λόγος απόλυσης από το Δημόσιο έκρινε ο Άρειος Πάγος
- Λευκός Οίκος με σοβαρότητα α λα Τραμπ – Νέο βίντεο σε μορφή βιντεοπαιχνιδιού για τα πλήγματα στο Ιράν
- Παναθηναϊκός: Η 11άδα για το πρώτο παιχνίδι με τη Μπέτις (vid)
- Μπάρμπρα Στρέιζαντ: Τιμητικός Χρυσός Φοίνικας στις Κάννες για τη recordwoman του Χόλιγουντ



