Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έξι παίκτες της Μακάμπι θετικοί στον κοροναϊό, στον αέρα το ματς με τον Παναθηναϊκό»

«Έξι παίκτες της Μακάμπι θετικοί στον κοροναϊό, στον αέρα το ματς με τον Παναθηναϊκό»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ, έξι παίκτες της Μακάμπι βρέθηκαν θετικοί στον κοροναϊό και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται στον αέρα

Τα προβλήματα που έχει φέρει η έξαρση του κοροναϊού στις ομάδες της EuroLeague συνεχίζονται, καθώς στη Μακάμπι έγινε μεγάλη διασπορά του ιού στο εσωτερικό της ομάδας και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να συνεχιστούν οι αναβολές στη διοργάνωση.

Ο αγώνας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με την Μπασκόνια για τη 19η αγωνιστική, όπως και ολόκληρη η αγωνιστική, αναβλήθηκε και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί και το παιχνίδι της Μακάμπι κόντρα στην Άλμπα για την 20ή αγωνιστική. Οι Γερμανοί πριν από λίγα 24ωρα ανακοίνωσαν συνολικά 11 κρούσματα κοροναϊού στην ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ισραήλ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αναβληθεί και το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι για την 21η αγωνιστική στο ΟΑΚΑ, λόγω της έξαρσης των κρουσμάτων στην Ομάδα του Λαού.

Το εν λόγω δημοσίευμα τονίζει ότι οι παίκτες της Μακάμπι που έχουν κοροναϊό είναι έξι, και αν αυτό επιβεβαιωθεί, τότε αυτήν τη στιγμή η ομάδα του Τελ Αβίβ έχει μόλις 8 διαθέσιμους, δηλαδή ακριβώς το όριο, καθώς έχει δηλώσει συνολικά 14 στο ευρωπαϊκό της ρόστερ.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024