Σκέρτσος – «Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια»
«Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό», είπε ο Σκέρτσος
Θετικός στον κοροναϊό διαγνώστηκε ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σήμερα Τρίτη μέσω Facebook.
Είναι τριπλά εμβολιασμένος
Η ανάρτηση του υπουργού:
«Σήμερα το πρωί διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό μετά από rapid test. Χάρη στον τριπλό εμβολιασμό μου τα συμπτώματα έως τώρα είναι εξαιρετικά ήπια, μια μικρή ενόχληση στο λαιμό και ένας σποραδικός ξερόβηχας. Προχωρώ άμεσα σε εφαρμογή των πρωτοκόλλων απομόνωσης του ΕΟΔΥ και θα εργάζομαι από το σπίτι τις επόμενες ημέρες. Το εμβόλιο σώζει.
Όσοι δεν έχουν κάνει ακόμη την πρώτη ή την τρίτη τους δόση ενώ το δικαιούνται, ας το πράξουν το συντομότερο δυνατό».
- Βρετανία: Πιέσεις να παραιτηθεί δέχεται ο Στάρμερ – Τον κατηγορούν για το χάος από την υπόθεση Έπσταϊν
- Η τέχνη του να ταξιδεύεις σε πάει road trip στην Ιταλία
- LIVE: Ολυμπιακός – ΑΕΚ
- Φούρνοι – Ζαχαροπλαστεία: Εκπέμπουν SOS – Ζητούν τη λήψη μέτρων για την επιβίωσή τους
- Φωτιά σε σούπερ μάρκετ στη Νέα Ιωνία
- ΠΑΣΟΚ: 500.000 θανατώσεις χωρίς αποτέλεσμα, η EFSA διαψεύδει την κυβερνητική αδράνεια για την ευλογιά προβάτων
