ΗΠΑ – Η στιγμή που η τίγρης επιτέθηκε στον εργαζόμενο σε ζωολογικό κήπο
Ο άνδρας, που εργαζόταν στον ζωολογικό κήπο στις ΗΠΑ, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.
Οι φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από την επίθεση του τίγρη Μαλαισίας σε εργαζόμενο σε ζωολογικό κήπο στις ΗΠΑ είναι τρομακτικές. Θυμίζουμε ότι τις σκηνές κατέγραψε κάμερα στην στολή του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε το ζώο.
«Σε παρακαλώ, σε παρακαλώ, βοήθησέ με, σε παρακαλώ», ούρλιαζε ο άνδρας καλώντας σε βοήθεια τον αστυνομικό.
«Εκτιμάται ότι προσπαθούσε να ταΐσει ή να χαϊδέψει τον τίγρη μέσα από τον φράκτη μέχρι που η τίγρη μπόρεσε να τον φτάσει και να τραβήξει το χέρι του μέσα στο περίβλημα», σημειώνουν οι Αρχές.
Δείτε τις φωτογραφίες

Νοσηλεύεται ο νεαρός εργαζόμενος
Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε μια εταιρεία καθαρισμού για λογαριασμό του ζωολογικού κήπου, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.
Μπήκε, το βράδυ της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου, μετά το κλείσιμο για το κοινό του ζωολογικού κήπου, «σε μια απαγορευμένη ζώνη, κοντά σε έναν τίγρη που βρισκόταν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του», εξήγησε η αστυνομία της κομητείας Κόλιερ, όπου βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος της πόλης Νάπολης.
Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 20 ετών, ο οποίος εργαζόταν σε μια εταιρεία καθαρισμού για λογαριασμό του ζωολογικού κήπου, τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται.
Μπήκε, το βράδυ της Τετάρτης 29 Δεκεμβρίου, μετά το κλείσιμο για το κοινό του ζωολογικού κήπου, «σε μια απαγορευμένη ζώνη, κοντά σε έναν τίγρη που βρισκόταν μέσα στον περιφραγμένο χώρο του», εξήγησε η Αστυνομία της κομητείας Κόλιερ, όπου βρίσκεται ο ζωολογικός κήπος της πόλης Νάπολι.
Πώς είχε δράσει ο αστυνομικός
Αφού κλώτσησε μία φορά τον φράχτη σε μια προσπάθεια να απελευθερώσει τον άνδρα από τα δόντια του ζώου, ο πρώτος αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο πυροβόλησε εναντίον του τίγρη, σκοτώνοντας τον Έκο ηλικίας 8 ετών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου.
Ο ζωολογικός κήπος, ανακοίνωσε στον ιστότοπό του ότι παρέχει στο προσωπικό του ψυχολογική βοήθεια μπροστά στο «πένθος».
Μηνύματα συμπαράστασης στους εργαζόμενους αλλά και σχόλια με τα οποία ο κόσμος εξέφραζε τη λύπη του είχαν κατακλύσει σήμερα το πρωί τη σελίδα του ζωολογικού κήπου στο Facebook, με ορισμένους χρήστες να μιλούν για τον «περιττό» θάνατο ενός «υπέροχου τίγρη».
Δείτε βίντεο
- Κόρινθος: Νεκρός βρέθηκε 69χρονος – Φέρει τραύμα από όπλο
- Σίξερς – Νικς 114-144: Σαρωτικοί οι Νεοϋορκέζοι, πέρασαν με… σκούπα στους τελικούς της Ανατολής
- Λυσίας: Ο μεγάλος μάστορας του λόγου (Μέρος Γ’)
- Θεσσαλονίκη: Έρευνες στον ποταμό Λουδία για τη σορό του 54χρονου που δολοφόνησαν
- Astypalaia’s Water Reserves Reach a Critical Point
- Η αγάπη του Λουίς Ενρίκε για την Μπαρτσελόνα δεν ξεχνιέται – Έμαθε ότι νίκησε στο clasico και ύψωσε τη γροθιά του (vid)
- Κίνηση στους δρόμους: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – 20λεπτες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Η Σάλι Φιλντ και ο Μπαρτ Ρέινολντς χώρισαν σε μια ταινία – «Μου πέταξε το σενάριο»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442