Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει τίγρη – Σκληρό βίντεο

Αστυνομικός πυροβολεί και σκοτώνει τίγρη – Σκληρό βίντεο

Το περιστατικό συνέβη σε ζωολογικό κήπο της Φλόριντα και οι σκηνές που κατέγραψε η κάμερα είναι εξαιρετικά σκληρές. Η τίγρης άρπαξε το χέρι ενός υπαλλήλου και δεν το άφηνε και ο αστυνομικός που πήγε, την σκότωσε.

Η κάμερα που είχε προσαρμοσμένη στη στολή του ο αστυνομικός κατέγραψε τα πάντα. Από την ώρα που βρίσκεται στο περιπολικό και λαμβάνει το σήμα μέχρι τη στιγμή που πυροβολεί και σκοτώνει την τίγρη.

Όλα άρχισαν όταν ένας υπάλληλος του ζωολογικού κήπου ο 26χρονοις Ρίβερ Ρόζενκουίστ άρχισε να καθαρίζει τον χώρο έξω από το κλουβί της «Εκο». Μιας τεράστιας Μαλαισιανής τίγρης. Φαίνεται ότι ο άνδρας με κάποιο τρόπο πλησίασε το κλουβί και τότε με αστραπιαία ταχύτητα το αιλουροειδές του άρπαξε το χέρι.

Τα βαριά σαγόνια της έκλεισαν γύρω από το χέρι του άνδρα που σφάδαζε και δεν άνοιγαν ενώ τα κοφτερά δόντια της του συνέθλιβαν τα κόκαλα. Άλλοι υπάλληλοι ειδοποίησαν την αστυνομία και μετά από λίγο έφτασε στο σημείο ένας αστυνομικός.

Την πυροβόλησε στο κεφάλι

Είχε βραδιάσει. Ο άνδρας είχε λιποθυμήσει σχεδόν και μονολογούσε «πεθαίνω πεθαίνω». Η τίγρης δεν άφηνε από το στόμα της το διαλυμένο και ματωμένο χέρι του. Η κάμερα καταγράφει τη στιγμή που ο αστυνομικός με προτεταμένο το όπλο φτάνει κοντά στα κάγκελα, και προσπαθεί χτυπώντας τα να την τρομάξει για να φύγει.

Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει και τότε σημαδεύει την τίγρη στο κεφάλι και την πυροβολεί. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί εάν ο Ρίβερ πλησίασε το κλουβί για να ταΐσει ή για να παίξει με την «Έκο».

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024