Στάθης Παναγιωτόπουλος – Το σκάνδαλο με τα ροζ βίντεο φέρνει αλλαγές στους Ράδιο Αρβύλα – Όλο το παρασκήνιο
Αυτή την εβδομάδα δρομολογούνται οι αλλαγές
Μετά το σάλο που προκάλεσε η υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, οι Ράδιο Αρβύλα αρχίσουν να ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους για να είναι όλα έτοιμα για να βγουν στον αέρα τον Γενάρη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ράδιο Αρβύλα θα βγουν στον αέρα στις 10 Ιανουαρίου, ενώ το Βινύλιο στις 14.
Διαβάστε επίσης: Στάθης Παναγιωτόπουλος – Σοκάρει νέα καταγγελία – Προέρχεται από οικογενειακή του φίλη
Αν και οι περισσότεροι πίστευαν πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα αντικατασταθεί ώστε να διατηρηθεί η τετράδα των Ράδιο Αρβύλα, οι παρουσιαστές αποφάσισαν να μείνουν τρεις. Το μόνο που θα αλλάξει είναι ο τρόπος που θα κάθονται στο πάνελ.
Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα δρομολογούνται οι αλλαγές στους τίτλους αρχής της εκπομπής, έρχονται νέες φωτογραφήσεις και νέο τρέιλερ.
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442