Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Παναγιωτόπουλος - Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική εντολή

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική εντολή

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων, το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ωστόσο δεν είπε την παραμικρή λέξη

Στο στόχαστρο της εισαγγελίας βρίσκεται πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αρχές εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Καμία απάντηση στους δημοσιογράφους

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων, το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ωστόσο δεν είπε την παραμικρή λέξη.

Η κάμερα του Star εντόπισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το σπίτι του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση.

Τι λέει η πρώην σύντροφός του για την έρευνα που ξεκινάει ο εισαγγελέας

«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», ανέφερε στο Star η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024