Ακόμη ένα live του DWTS, το 10o κατά σειρά, διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής (19/12).
Τα οκτώ ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερα εαυτό τους ωστόσο ένα χόρεψε για τελευταία φορά.
Οι χορογραφίες ήταν εκρηκτικές και κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις με την ευρηματικότητά τους.
Στο κλείσιμο του σόου η Βίκυ Καγιά έπρεπε να ανακοινώσει ποιοι δεν θα συνεχίσουν στον διαγωνισμό.
Ποιοι ήταν;
Η παρουσιάστρια ξεκίνησε με τυχαία σειρά να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν κανονικά και την επόμενη εβδομάδα. Στο τέλος σκηνή έμειναν o Σταύρος Βαρθαλίτης και η ντάμα του και η Μαριάννα Γεωργαντή και ο παρτενέρ της.
Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και αποχώρησαν ήταν η Μαριάννα Γεωργαντή και ο Σπύρος.
Αν κι οι κριτές τόνισαν τη βελτίωση της Μαριάννας, η ψηφοφορία του κοινού δεν ήταν αρκετή για να παραμείνουν στο σόου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας