Τζούλια Νόβα – Μιλά για τον τοκετό στο σπίτι και περιγράφει πώς έφερε στον κόσμο το μωρό της
«Κοιμόμουν, ήταν 3 το πρωί και ξύπνησα με πονάκια περιόδου, αλλά πολύ έντονα», περιγράφει.
Μητέρα για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες η Τζούλια Νόβα, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.
Μάλιστα επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι της έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της. Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της μιλώντας στο Happy Day.
«Είχα λίγο αγχωθεί με τον θηλασμό γιατί δεν ήξερα πώς να την κρατήσω, αλλά τώρα σιγά σιγά τα βρίσκουμε και λύνεται και αυτό το προβληματάκι. Δεν έχω αγχωθεί, ανά πάσα στιγμή έχω τις μαίες μου στο πλάι μου, τις παίρνω τηλέφωνο και έρχονται από το σπίτι» είπε αρχικά η Τζούλια Νόβα.
Σχετικά με την απόφαση ο τοκετός να γίνει στο σπίτι, ανέφερε: «Δε φοβήθηκα καθόλου, είχα τα κορίτσια δίπλα μου. Στην αρχή αγχώθηκα όταν έσπασαν τα νερά. Πρώτα ήρθε η πρώτη μαία και μετά από κάποιες ώρες ήρθε η δεύτερη. Κοιμόμουν, ήταν 3 το πρωί και ξύπνησα με πονάκια περιόδου, αλλά πολύ έντονα. Ήμουν 40 εβδομάδων. Έτρεξα στο μπάνιο και τελικά ήθελε το παιδάκι να έρθει».
«Ξύπνησα τον Μιχάλη, δεν το πίστευε, ανά μία ώρα αλλάζαμε. Η όλη διαδικασία δεν ήταν σε ένα μέρος. Στην αρχή ξεκινήσαμε στο κρεβάτι, κάποια στιγμή κατεβήκαμε και στο πάτωμα, πήγαμε και στο μπάνιο, γεμίσαμε την μπανιέρα για να ανακουφιστώ. Σε σύνολο κράτησε 8 ώρες ο τοκετός. Γέννησα 11:40 το πρωί. Η γέννα διήρκεσε 20 λεπτά», κετέληξε.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442