Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τζούλια Νόβα - Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την γέννηση της κόρης της στο σπίτι

Τζούλια Νόβα – Αποκαλύπτει λεπτομέρειες για την γέννηση της κόρης της στο σπίτι

Η γέννηση της κόρης της έγινε στο σπίτι

Η Τζούλια Νόβα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Λίγους μήνες μετά τον γάμο της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο, η παρουσιάστρια βιώνει τις πιο μαγικές στιγμές της ζωής της.

Η γέννηση της κόρης της έγινε στο σπίτι, όπως είχε αποφασίσει το ζευγάρι και το μωρό ζύγιζε 3 κιλά και 100 γραμμάρια. Ο τοκετός διήρκησε έξι ώρες και η ευχάριστη είδηση αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής. Τα νερά της Τζούλιας Νόβα έσπασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής και αμέσως ενημερώθηκαν οι μαίες.

H Τζούλια Νόβα μίλησε στο okmag.gr για την εμπειρία της γέννας στο σπίτι, για τον αν φοβήθηκε κατά τη διάρκεια, αλλά και το πώς βιώνει τις πρώτες ημέρες της ως μητέρα.

Συγκεκριμένα η Τζούλια Νόβα ανέφερε: «Η εμπειρία ήταν αξέχαστη και μοναδική πραγματικά. Δεν το περίμενα ότι θα ήταν τόσο ωραίο. Μαζί μου ήταν ο σύζυγός μου και δυο μαίες», είπε και συνέχισε «Δεν φοβήθηκα καμία στιγμή. Οι συγκεκριμένες μαίες έχουν ξεγεννήσει άλλα δυο παιδιά. Του αδερφού του συζύγου μου, οπότε τους είχα απόλυτη εμπιστοσύνη και ήμουν χαλαρή. Παρόλο που το τοκετός κράτησε έξι ώρες, δεν θα πω ψέματα πόνεσα πολύ, αλλά θα το ξανάκανα. Νομίζω πως θα επέλεγα να το κάνω σε νοσοκομείο, ειδικά μετά από αυτό που έζησα με τίποτα.

Ήταν πολύ θετικό όλο το κλίμα, ήταν μοναδική εμπειρία. Τώρα που έχω γίνει μανούλα νιώθω ευτυχισμένη. Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα έτσι, περίμενα ότι θα μου έπαιρνε λίγο καιρό να μου βγει το μητρικό ένστικτο, παρόλα αυτά μόλις ακούμπησα τη μικρούλα πάνω μου έβαλα τα κλάματα.

Τα συναισθήματα που ένιωθα ήταν το κάτι άλλο. Την ίδια στιγμή κατάλαβα ότι ήταν το μωράκι μου και το αγάπησα και από τότε δεν μπορώ να την αποχωριστώ με τίποτα. Εκεί που ήμουν η σκληρή της παρέας που έλεγα ότι όταν θα κάνω παιδί δεν θα το έχω συνέχεια δίπλα μου και θα το έχω στο λίκνο κάπου από μακριά, να μη μαθαίνει και στις πολλές αγκαλιές, είμαι ακριβώς το αντίθετο. Δεν το είχα ως όνειρο να κάνω παιδιά. Γενικά δεν ήμουν και ποτέ πολύ θετική αλλά μάλλον δεν ήξερα τι έχανα. Αν κάποιος δεν το ζήσει και ειδικά όπως το έζησα εγώ ίσως και να μη μπορεί να με καταλάβει 100%».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024