Μητσοτάκης – Κοροναϊός – Υπάρχει έντονη ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον
Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον η οποία - όπως είπε - αργά γρήγορα θα κάνει την εμφάνιση της σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Στο θέμα της πανδημίας και ειδικότερα στην παραλλαγή Όμικρον, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.
Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον η οποία – όπως είπε – αργά γρήγορα θα κάνει την εμφάνιση της σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Τόνισε ακόμη πως είναι επιβεβλημένο να επιταχύνουμε τον εμβολιασμό δίνοντας έμφαση στην τρίτη δόση, σημειώνοντας ότι είναι η καλύτερη γραμμή άμυνας που διαθέτουμε.
Παράθυρο για νέα μέτρα
Ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη γραμμή άμυνας που διαθέτουμε, σημείωσε με έμφαση και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα ανοίξαμε την 3η δόση για όλο τον πληθυσμό, είμαστε από τους πρώτους, και αν χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον μέτρα θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων» τόνισε χαρακτηρστικά απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.
- Στη φυλακή δύο μέλη του κυκλώματος με τα λαθραία τσιγάρα – Αύριο απολογούνται ο «Πρόεδρος» και ο «Πούτιν»
- Αλβανία: Διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση της αντιπροέδρου της κυβέρνησης – Συγκρούσεις με την αστυνομία
- LIVE: Τότεναμ – Νιουκάστλ
- LIVE: Τσέλσι – Λιντς
- Eσκαγαν τα λάστιχα και έκλεβαν πολίτες που είχαν σηκώσει λεφτά από την τράπεζα – Βίντεο ντοκουμέντο
- Κτηνοτρόφοι: Προβληματισμός και ανησυχία για την ευλογιά – Ζητούν από την κυβέρνηση «plan b»


