Μητσοτάκης – Κοροναϊός – Υπάρχει έντονη ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον
Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον η οποία - όπως είπε - αργά γρήγορα θα κάνει την εμφάνιση της σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Στο θέμα της πανδημίας και ειδικότερα στην παραλλαγή Όμικρον, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής.
Ο κ. Μητσοτάκης στις δηλώσεις του υπογράμμισε ότι υπάρχει έντονη ανησυχία για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον η οποία – όπως είπε – αργά γρήγορα θα κάνει την εμφάνιση της σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες.
Τόνισε ακόμη πως είναι επιβεβλημένο να επιταχύνουμε τον εμβολιασμό δίνοντας έμφαση στην τρίτη δόση, σημειώνοντας ότι είναι η καλύτερη γραμμή άμυνας που διαθέτουμε.
Παράθυρο για νέα μέτρα
Ο εμβολιασμός είναι η καλύτερη γραμμή άμυνας που διαθέτουμε, σημείωσε με έμφαση και πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα ανοίξαμε την 3η δόση για όλο τον πληθυσμό, είμαστε από τους πρώτους, και αν χρειαστεί να πάρουμε επιπλέον μέτρα θα υλοποιηθούν κατά την διάρκεια των Χριστουγέννων» τόνισε χαρακτηρστικά απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου.
- «Θα ήταν υπέροχο» αν οι Κούρδοι επιτεθούν στο Ιράν, λέει ο Τραμπ
- Μέση Ανατολή: Η Γαλλία στέλνει στρατιωτική και ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
- Ερντογάν σε Ιράν: «Προειδοποιούμε ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί παρόμοιο περιστατικό»
- ΗΠΑ: Ο Τραμπ απέπεμψε την Κρίστι Νόεμ από το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας
- Μεγκ Ράιαν και Μπίλι Κρίσταλ ξανά μαζί: Θα τιμήσουν τον Ρομπ Ράινερ στη σκηνή των Όσκαρ
- Αργολίδα: Σοβαρός τραυματισμός τουρίστα μετά από πτώση σε δύσβατο σημείο – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης