Ολυμπιακός – Κίνεφ Κίρισι για το Super Cup Ευρώπης αποκλειστικά στο One Channel
Το Pre-Game του αγώνα ξεκινά στις 17:55 και μπαίνουμε στο κλίμα για τον μεγάλο τελικό με όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων.
Το ONE Channel συνεχίζει δυναμικά τις αθλητικές μεταδόσεις με την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Κίνεφ Κίρισι για το ευρωπαϊκό Super Cup, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, στις 18:15.
Μετά την κατάκτηση της Euroleague, που μετέδωσε αποκλειστικά το ONE Channel, η γυναικεία ομάδα πόλο των «ερυθρολεύκων» διεκδικεί τον πέμπτο ευρωπαϊκό της τίτλο κόντρα στην κάτοχο του LEN Trophy, Κίνεφ Κίρισι. Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Τo ρεπορτάζ μεταφέρουν ο Γιώργος Μαζιάς και ο Θέμης Σωτηρόπουλος.
Το Pre-Game του αγώνα ξεκινά στις 17:55 και μπαίνουμε στο κλίμα για τον μεγάλο τελικό με όλα τα τελευταία νέα από την προετοιμασία των ομάδων.
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ ΣΤΙΣ 18:15
PRE-GAME ΣΤΙΣ 17:55
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα
- Οι ΗΠΑ λένε πως δεν υπάρχουν πλέον αμερικανοί κρατούμενοι στη Βενεζουέλα
- «Με ρώτησε αν αγοράζω χρυσό» αποκάλυψε η χρυσοχόος που είδε την 16χρονη Λόρα
- Ξαναρχίζουν οι πτήσεις απελαθέντων από την Κολομβία στις ΗΠΑ πριν από τη συνάντηση Τραμπ και Πέτρο
- Ο δολοφόνος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει εκπομπή που έψαχνε την Μαρία Αγγελακούδη
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος
