Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Volley League - Ντέρμπι αιωνίων στο κλειστό του Ρέντη

Volley League – Ντέρμπι αιωνίων στο κλειστό του Ρέντη

Πέφτει σήμερα η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Volley League με το μεγάλο ντέρμπι στο κλειστό του Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό

Ημέρα ντέρμπι η σημερινή στη Volley League, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη (19:15) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Οι Ερυθρόλευκοι, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 17 βαθμούς, όντας μάλιστα αήττητοι, αναζητούν τη νίκη που θα αυξήσει τη διαφορά τους από τους Πράσινους, οι οποίοι ακολουθούν με 15.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει στρέψει την προσοχή της εξ ολοκλήρου στις εγχώριες διοργανώσεις, μετά τον αποκλεισμό της από τη Μονπελιέ για το CEV Cup, εν αντιθέσει με το Τριφύλλι, που μετά τη διπλή νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ προκρίθηκε στους «16» του Challenge Cup.

Σε δηλώσεις του ο ακραίος του Παναθηναϊκού Αλέξανδρος Ράπτης ανέφερε:  «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο ματς με τη Μακάμπι, το οποίο ήταν ο καλύτερος τρόπος για να πάμε σε ένα ντέρμπι με καλή ψυχολογία. Αυτό το ματς το αφήνουμε πίσω και στο μυαλό μας έχουμε πλέον το ματς με τον Ολυμπιακό που έχει τη δική του δυσκολία και ιδιαιτερότητα. Στόχος μας είναι ξεκάθαρα η νίκη και θα κάνουμε τα πάντα για να την κατακτήσουμε. Ξέρουμε τη βαρύτητα που έχει το ματς για τον κόσμο και το σύλλογο και το θέλουμε πολύ».

Να σημειωθεί ότι από το 1998, όταν καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων, ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με τους Πράσινους, καθώς σε 69 αγώνες πρωταθλήματος μετρά 45 νίκες έναντι 24 του Παναθηναϊκού.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024