Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τράβις Σκοτ - H πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στο Astroworld

Τράβις Σκοτ – H πρώτη του συνέντευξη μετά την τραγωδία στο Astroworld

Ο γνωστός ράπερ διέκοψε το σόου δύο φορές, όμως σημείωσε πως ο θόρυβος στη σκηνή και τα πυροτεχνήματα καθιστούσαν δύσκολο για εκείνον να καταλάβει τι συνέβαινε στο πλήθος.

Την πρώτη του συνέντευξη μετά το φονικό ποδοπάτημα στη συναυλία του στο Τέξας, στο Φεστιβάλ Astroworld, όπου έχασαν τη ζωή τους 10 άτομα και εκατοντάδες τραυματίστηκαν, παραχώρησε ο Τράβις Σκοτ.

Ο ράπερ διαβεβαίωσε πως δεν γνώριζε για οποιοδήποτε πρόβλημα και μάλιστα επισήμανε ότι έμαθε για τους νεκρούς και τους τραυματίες μετά την αποχώρησή του από τη σκηνή.

«Έχω μια ευθύνη για να ανακαλύψω τι συνέβη»

«Δεν γνώριζα τις ακριβείς λεπτομέρειες έως λεπτά πριν από τη συνέντευξη Τύπου (μετά τη συναυλία)», είπε στον ραδιοφωνικό παραγωγό Charlamagne tha God, σε συνέντευξη που προβλήθηκε στο κανάλι του στο YouTube.

Παράλληλα, τόνισε πως ένιωσε ότι έχει ευθύνη στο να βρει τι ακριβώς συνέβη και να διασφαλίσει ότι κάτι τέτοιο δεν θα συνέβαινε ποτέ ξανά.

«Οι θαυμαστές έρχονται στο σόου για να ζήσουν μια όμορφη εμπειρία και έχω μια ευθύνη για να ανακαλύψω τι συνέβη εκεί. Έχω μια ευθύνη για να βρω τη λύση», ανέφερε.

Ο γνωστός ράπερ διέκοψε το σόου δύο φορές, μία για να καλέσει τους άνδρες ασφαλείας να βοηθήσουν έναν θαυμαστή του που είχε λιποθυμήσει, όμως σημείωσε πως ο θόρυβος στη σκηνή και τα πυροτεχνήματα καθιστούσαν δύσκολο για εκείνον να καταλάβει καλύτερα τι συνέβαινε.

«Όποτε σου λένε να σταματήσεις, σταματάς»

«Θέλεις να βεβαιωθείς ότι οι θαυμαστές θα λάβουν την προσοχή που χρειάζονται. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούσα να δω κάτι τέτοιο, αυτό έκανα. Διέκοψα τη συναυλία καμιά δυο φορές προκειμένου να βεβαιωθώ ότι όλοι ήταν καλά. Απλά δεν το άκουσα αυτό. Μπορείς μονάχα να βοηθήσεις με ό,τι μπορείς να δεις και ό,τι σου πουν, όποτε σου λένε να σταματήσεις, σταματάς», υπογράμμισε στην ίδια συνέντευξη.

Σημειώνεται ότι δικηγόροι που εκπροσωπούν περισσότερους από 200 ανθρώπους, οι οποίοι τραυματίστηκαν από το πλήθος των 50.000 ανθρώπων έχουν καταθέσει πάνω από 90 μηνύσεις σε βάρος του Σκοτ και των διοργανωτών της συναυλίας, της Live Nation Entertainment Inc.

Οι δικηγόροι του ράπερ, από την πλευρά τους, έχουν καταθέσει έγγραφα με τα οποία αρνούνται τη νομική ευθύνη για τους θανάτους και τους τραυματισμούς.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024