Φάρμα – Αποχώρησε οικειοθελώς ο Σταμάτης Γαρδέλης – Ξέσπασε σε κλάματα ο Κουτσαβάκης
Ο γνωστός ηθοποιός απουσίαζε για αρκετές ώρες από το αγρόκτημα, με τους συμπαίκτες του να αναρωτιούνται τι συνέβη και που βρίσκεται
Στο νέο επεισόδιο της «Φάρμας», το βράδυ της Τετάρτης, ένας από τους 18 παίκτες είδε την πόρτα της εξόδου.
Ο λόγος για τον Σταμάτη Γαρδέλη.
Ο γνωστός ηθοποιός απουσίαζε για αρκετές ώρες από το αγρόκτημα, με τους συμπαίκτες του να αναρωτιούνται τι συνέβη και που βρίσκεται.
Όταν ο Σάκης Τανιμανίδης επισκέφτηκε τη «Φάρμα», ανακοίνωσε σε όλους τους παίκτες ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης αποχώρησε, χωρίς όμως να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες και να λέει τον λόγο που πήρε την απόφαση αυτή.
Ο Κουτσαβάκης μόλις έμαθε την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη ξέσπασε σε κλάματα. Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης πήγε δίπλα στον νεαρό ρεμπέτη να τον παρηγορήσει.
Σημειώνεται πως ο Σταμάτης Γαρδέλης θα αγωνιζόταν με την Αναστασία Γκεργκελεζίου. Ωστόσο, μετά την οικειοθελή αποχώρησή του, το αγώνισμα ακυρώθηκε κι έτσι η Αναστασία έμεινε στη «Φάρμα».
Δείτε βίντεο
- ΟΗΕ: Ο Αντόνιο Γκουτέρες ανακοινώνει την ίδρυση ειδικής επιτροπής για τον έλεγχο της τεχνητής νοημοσύνης
- «Βιολάντα»: Οι αντιφάσεις του ιδιοκτήτη που δεν έπεισαν τις δικαστικές αρχές – Τι είπε για την οσμή
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μπραντ Πιτ: Ποιος είναι ο Έλληνας σωσίας που ταξίδεψε μαζί με τον διάσημο ηθοποιό
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός, Κηφισίας και Μεσογείων – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου