Νησιά Σολομώντα – Εντοπίστηκαν 3 νεκροί σε πυρπολημένα κτίρια της κινεζικής συνοικίας
Πρόκειται για τους πρώτους θανάτους στα επεισόδια που ανακοινώνονται από τις Αρχές του αρχιπελάγους του νότιου Ειρηνικού.
Τα πτώματα τριών ανθρώπων ανασύρθηκαν από ακίνητα που πυρπολήθηκαν στη Χονιάρα, την πρωτεύουσα των Νησιών του Σολομώντα, όπου ξέσπασαν ταραχές την Τετάρτη, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.
Οι πρώτοι θάνατοι
Πρόκειται για τους πρώτους θανάτους στα επεισόδια που ανακοινώνονται από τις Αρχές του αρχιπελάγους του νότιου Ειρηνικού.
The Solomon Islands have been greeted by AFP personnel and ADF troops tasked with stabilising riots and civil unrest brought on by the Pacific nation’s new allegiance with Beijing | @vanOnselenP pic.twitter.com/tZprynwb1X
— 10 News First (@10NewsFirst) November 26, 2021
Τα απανθρακωμένα θύματα βρέθηκαν χθες Παρασκευή το βράδυ σε δύο καταστήματα στην κινεζική συνοικία της πρωτεύουσας που είχαν πυρποληθεί, διευκρίνισε πηγή προσκείμενη στην αστυνομία στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ένταση στη δίκη για τα Τέμπη: Καταγγελία για «επίθεση Πλακιά με κλωτσιές» κατά του κατηγορούμενου Στουρνάρα
- Θρίλερ στην Κυψέλη: Μυστήριο με τη σορό γυναίκας σε βαλίτσα – Σήμερα η νεκροψία – νεκροτομή
- Τη νέα εγκατάσταση αφαλάτωσης στην Αμοργό εγκαινίασε ο Κικίλιας: «Ενισχύουμε τις υποδομές των νησιών μας»
- Νίσυρος: Νέος μόνιμος σεισμολογικός σταθμός ενισχύει την παρακολούθηση του ηφαιστείου στο νησί
- Σοβαρά επεισόδια στο Μπουένος Άιρες μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό του Μουντιάλ (vids)
- Επικοινωνιακά τεχνάσματα από Μητσοτάκη: Επιτήρηση έργων και υποσχέσεις για παροχές
- Τα υπογκρούπ για ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό σε Europa και Conference League
- Πώς έγιναν δισεκατομμυριούχοι οι 40άρηδες της Κίνας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)








![Ισπανία: Έκαναν διακοπές σε ξενοδοχείο και έφυγαν χωρίς να πληρώσουν – Η σύλληψη της μητέρας [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Capture-308-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442