Μην το ταλαιπωρούμε. Δεν ξέρουν τι θέλουν στην Ομοσπονδία. Είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τον Ολλανδό, αλλά η νέα «κεραμίδα» με το Κόσοβο και η έντονη αμφισβήτηση από τον κόσμο τους αναγκάζει σε δεύτερες σκέψεις

Στην επικείμενη συνάντηση του Κώστα Κωνσταντινίδη με τον Τζον Φαν’τ Σιπ θα κριθεί ο εθνικός μας «πάγκος» σύμφωνα με όσα διαρρέει η ΕΠΟ και καταγράφεται στα σχετικά ρεπορτάζ. Και κάπως έτσι η Ομοσπονδία, μεταθέτει τα σπουδαία για αύριο όταν ο τεχνικός διευθυντής και ο προπονητής αναμένεται να τα πουν από κοντά.

Ομολογουμένως όμως το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο. Οχι τόσο για το αποτέλεσμα της συζήτησης, αλλά για τη διαδικασία που δεν είναι μακριά πλέον από την παρωδία.

Ο Κωνσταντινίδης, που επί της ουσίας είναι κάτι σαν φυσικός προϊστάμενος του Φαν’τ Σιπ, έχει εισηγηθεί καιρό τώρα την παραμονή του Ολλανδού. Πριν καν ανανεωθεί και η δική του συνεργασία με την εθνική μας ομάδα (όπως και αυτή του Φύσσα για τη θέση του αθλητικού διευθυντή). Από την άλλη και ο Φαν’τ Σιπ (που μεταξύ μας δεν έχει πού αλλού να πάει) έχει εκφράσει δημόσια τη διάθεση να παραμείνει στη θέση του. Το έχει πει καμιά εικοσαριά φορές τους τελευταίους μήνες.

Πώς μπορεί λοιπόν το ραντεβού δύο ανθρώπων που συμφωνούν προκαταβολικά να φέρει άλλο αποτέλεσμα από την παραμονή του προπονητή; Και κυρίως πώς γίνεται όλοι να έχουν καταλάβει αυτές τις ημέρες ότι η Εθνική λογικά από το επόμενο και όλας παιχνίδι της, θα έχει άλλον άνθρωπο στο πάγκο; Γίνονται μαζί όλα αυτά; Οχι. Εκτός αν μιλάς για την ΕΠΟ.

Μην το ταλαιπωρούμε. Δεν ξέρουν τι θέλουν στην Ομοσπονδία. Είχαν αποφασίσει να κρατήσουν τον Ολλανδό, αλλά η νέα «κεραμίδα» με το Κόσοβο και η έντονη αμφισβήτηση από τον κόσμο τους αναγκάζει σε δεύτερες σκέψεις. Παράλληλα είναι και όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν και έχουν βάλει την Ομοσπονδία στο μάτι του κυκλώνα. Αρα λοιπόν κάπου εδώ μπαίνει στην κουβέντα το plan b. Εναλλακτικό πλάνο όμως δεν έχουν προετοιμάσει. Στον Φαν’τ Σιπ – που μέχρι το απόγευμα της Κυριακής δεν υπήρχε περίπτωση να αποχωρήσει – δεν ξέρουν τι να πουν. Οπως δεν ξέρουν τι να πουν και δημόσια διότι η απομάκρυνση του Ολλανδού επιφέρει αυτόματα και το όνομα κάποιου αντικαταστάτη. Και κάπως έτσι εξελίσσεται μια υπόθεση από εκείνες που επιβεβαιώνουν ότι το πάρκο Γουδή και η κανονικότητα του ποδοσφαίρου έχουν πάρει διαζύγιο καιρό τώρα.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr