GNTM – Ποιο είναι το μοντέλο που αποχώρησε στο αποψινό επεισόδιο
Άλλη μια ηχηρή αποχώρηση στο GNTM
Το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Star παρακολούθησαν ακόμη ένα επεισόδιο του GNTM.
Η δοκιμασία τους δυσκόλεψε αρκετά
Ο λόγος για το lockdown, που ενέπνευσε και τις δύο δοκιμασίες, που έχουν προηγηθεί, ενώ ταυτόχρονα κρίνονται και τα αποτελέσματα των μοντέλων, που σε γενικές γραμμές ενθουσιάζουν. Για κάποιον όμως ο fashion εγκλεισμός φάνηκε να τον περιορίζει τόσο ώστε το «κλικ» του να αποβεί μοιραίο και να χαθεί για πάντα από το διαγωνιστικό πλαίσιο του GNTM 4.
Μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας όλα τα αγόρια και τα κορίτσια βρέθηκαν στο πλατό και στάθηκαν απέναντι από τον Δημήτρη Σκουλό, την Ζενεβιέβ Μαζαρί, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και τον Άγγελο Μπράτη για να κρίνουν τις φωτογραφίες τους.
- Ερωτήματα και… κενά στην έρευνα για τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού
- Ελβετία: Εκτροχιάστηκε τρένο με 80 επιβάτες λόγω χιονοστιβάδας
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον βανδαλισμό του μνημείου για τους 200 εκτελεσμένους κομμουνιστές στην Καισαριανή
- Σπανούλης: «Εκτός ομάδας ο Μακουντού – Είναι δική του επιλογή»
- Συναγερμός στον Πειραιά: Ένοπλη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στη Θηβών
- Τρομερές στιγμές του Αντετοκούνμπο με τα παιδιά του στο All Star Game: «Σε 15 χρόνια θα καρφώσεις πάνω από τον Γουεμπανιάμα»