Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοιμάζει μιλφέιγ με φυτική κρέμα
Ο σεφ του «Πάμε Δανάη!» αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα πετυχημένο μιλφέιγ.
Υλικά:
250 ml φυτική κρέμα μαγειρικής
1 λίτρο γάλα
130 γρ. κορν φλάουρ
7 κρόκους από μεσαία αυγά
280 γρ, ζάχαρη
120 γρ. βούτυρο
1 στικ βανίλιας
Για τη βάση:
900 γρ. φύλλα σφολιάτας
150 γρ. βούτυρο
150 γρ. ζάχαρη καστανή
100 γρ. ζάχαρη άχνη
Ακολουθήστε τις οδηγίες του σεφ και καλή σας όρεξη!
- Ενα βιβλίο που προέβλεψε την εξόντωση των Εβραίων
- NASA: Έλαβε για πρώτη φορά μήνυμα με λέιζερ από το βαθύ Διάστημα
- Κατοικίδια: Πώς «μιλούν» στην ψυχή μας
- Φορολογικές δηλώσεις: Τι δείχνουν τα πρώτα εκκαθαριστικά – Έρχονται και οι πρώτες επιστροφές φόρου
- Μην αφήνετε τα παιδιά να χρησιμοποιούν smartphones μέχρι να γίνουν 13 ετών, λέει γαλλική έκθεση
- Τουρισμός: Πόσα ξόδεψαν και πόσο έμειναν οι ξένοι επισκέπτες το 2023 [πίνακες]