Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάμιλτον – «Δεν τα παρατάω ποτέ»

Χάμιλτον – «Δεν τα παρατάω ποτέ»

Ο Λούις Χάμιλτον αναφέρθηκε στην τιμωρία του από τους αγωνοδίκες στο GP της Βραζιλίας και έστειλε μύνημα εν όψει του αγώνα της Κυριακής (14/11).

Στη Sprint Race του GP της Βραζιλίας ο Λιούις Χάμιλτον πραγματοποίησε μια σπουδαία εμφάνιση, που θα μείνει στην ιστορία της Formula 1. Μέσα σε 24 μόλις γύρους κατάφερε να κερδίσει 15 θέσεις και να περιορίσει σε μεγάλο βαθμό τη ζημιά από την τιμωρία που του επέβαλαν οι αγωνοδίκες για το DRS στις κατατακτήριες.

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά στον Τύπο αναφέρθηκε στην ποινή που του επιβλήθηκε και έστειλε για τον αγώνα της Κυριακής (14/11).

«Ομολογουμένως, ήταν μια δύσκολη στιγμή για μένα. Δεν τα παρατάω ποτέ όμως, δεν μπορείς ποτέ να τα παρατήσεις. Φυσικά, είναι κάτι που σε συγκλονίζει, όταν ακούς την απόφαση των αγωνοδικών, αλλά δεν μπορείς να το αφήσεις να σε επηρεάσει. Πρέπει να σκύψεις το κεφάλι και να προχωρήσεις. Μηδένισα το μυαλό μου και επικεντρώθηκα σε αυτά που μπορούσα να κάνω, να τα δώσω όλα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024