Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Απόλλων Λάρισας – Έξι κρούσματα κοροναϊού πριν το ματς με την ΑΕΛ

Απόλλων Λάρισας – Έξι κρούσματα κοροναϊού πριν το ματς με την ΑΕΛ

Με επίσημη ανακοίνωση ο Απόλλων Λάρισας έκανε γνωστό πως βρέθηκαν στις τάξεις της ομάδας έξι θετικά κρούσματα κορονοϊού. Στον… αέρα η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

«Συναγερμός» σήμανε στο στρατόπεδο του Απόλλων Λάρισας παραμονές του αγώνα με την ΑΕΛ. Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ομάδα του Απόλλων υπήρξαν έξι θετικά κρούσματα κοροναϊού στην ομάδα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος αναβολής στην αυριανή αναμέτρηση.

Η ενημέρωση του Απόλλωνα Λάρισας:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης ανακοινώνει ότι στον τελευταίο προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, στον οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων, στη διαδικασία του αγώνα με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ. που γίνεται αύριο 14/11/2021, σύμφωνα πάντα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League 2, πέντε ποδοσφαιριστές μας και ένα μέλος του προπονητικού staff βρέθηκαν θετικοί στον ιό, ενώ τα υπόλοιπα δείγματα ήταν όλα αρνητικά.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, οι πέντε ποδοσφαιριστές και ο προπονητής έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι καλή.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024