Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα - Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης, τίποτα δεν είναι δεδομένο

Δανάη Μπάρκα – Σας ευχαριστώ για τα μηνύματα αγάπης, τίποτα δεν είναι δεδομένο

Η παρουσιάστρια απάντησε με τον δικό της τρόπο στα χοντροφοβικά σχόλια του Τάσο Ξιαρχό και ευχαρίστησε τον κόσμο που την στηρίζει

Ένα συγκινητικό μήνυμα μέσα από το «Πάμε Δανάη!», έστειλε η Δανάη Μπάρκα μετά τη θύελλα αντιδράσεων που έχει ξεσπάσει για τα σχόλια του Τάσου Ξιαρχό.

Ο χορογράφος αφού έδωσε σημεία ζωής ανεβάζοντας ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο κατέβασε στη συνέχεια, έβαλε ξανά στο στόχαστρό του τις γυναίκες που έχουν παραπάνω κιλά.

Συγκεκριμένα, στο τέλος του βίντεό του, στο οποίο ανέφερε ότι επιχείρησε να αυτοκτονήσει, επιτέθηκε λεκτικά στην παρουσιάστρια.

Εκείνη του έδωσε την απάντησή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram και σήμερα στην εκπομπή τοποθετήθηκε εκ νέου.

«Η αγάπη είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η κακία»

«Θέλω να σας κλέψω λίγο χρόνο. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που μπήκαν στην διαδικασία για να στείλουν μηνύματα αγάπης και σας ευχαριστώ, γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σας υπερευχαριστώ και μακάρι την αγάπη που πήρα το τελευταίο 24ωρο, οι άνθρωποι να την πάρουν διπλή.

Γιατί ίσως αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος να εξαλειφθεί από παντού η κακία, η ανασφάλεια και η μιζέρια. Τη σημερινή καλημέρα θα ήθελα να την αφιερώσουμε σε όποιον άνθρωπο έχει κλάψει, επειδή των στενοχώρησαν.

Για όποιον άνθρωπο ή ομοφυλόφιλο που έχει νιώσει περιθωριοποιημένος. Σε όποιον χοντρό άνθρωπο έχει νιώσει ανασφάλεια. Για όποιον αδύνατο άνθρωπο που παίρνει αρνητικά σχόλια.

Για όποια μαμά έχει δει το παιδί της να γυρνάει από το σχολείο κλαίγοντας για χλευαστικά σχόλια. Για όποιον Έλληνα, Πακιστανό, Αλβανό, Ιταλό που έχει φάει bullying για την καταγωγή του. Για όποιον άνθρωπο τον έκαναν να νιώσει κατώτερος. Τη μεγαλύτερη καλημέρα θέλω να την πω σε κάθε άνθρωπο που δεν έχει πάρει την αγάπη που έπρεπε», είπε.

Επίσης, φανερά συγκινημένη, ανέφερε πως χάρηκε πολύ που ο κόσμος των social media ενώθηκε και έγινε μία γροθιά.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024