GNTM – «Βγήκαν τα μαχαίρια» μεταξύ Κυβέλης και Κωνσταντίνου
Η Κυβέλη έδωσε το «μειονέκτημα» στον Κωνσταντίνο
Η Κυβέλη είχε την καλύτερη φωτογραφία στο χθεσινό πλατό του GNTM και όπως όλοι οι παίκτες σε αυτή τη θέση, έπρεπε να μοιράζει τα μειονεκτήματα σε όποιους εκείνη επιθυμεί.
Η ίδια επέλεξε τον Κωνσταντίνο, εκπλήσσοντας το κοινό γιατί οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο σπίτι και είχε αναπτυχθεί μεταξύ τους μια δυνατή φιλία.
Ο Κωνσταντίνος δεν άντεξε και ξέσπασε με την συμπεριφορά της καθώς την είχε στηρίξει αρκετά: «Νιώθω προδομένος. Έχουμε μιλήσει στο πλατό για την άνοδο της Κυβέλης, που οφείλεται και στην στήριξη που τής έχω δώσει. Άλλαξε παρέα και την βοηθήσαμε ψυχολογικά. Μου κάνει σαν μαχαιριά στην πλάτη. Έχω θυμώσει με αυτήν την απόφαση» δήλωσε φανερά εκνευρισμένος.
- Οφειλές και επιδόματα: Όλα σε μια πλατφόρμα
- Ταμείο Ανάκαμψης: Μόνο τα μισά ορόσημα έχουν επιτευχθεί
- Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης Betsson Ρίτσαρντ Σιάο, με τη Μισέλ Γιο στη βράβευσή της στο Walk of Fame
- Βίντεο – ντοκουμέντα από τις φυλακές Δομοκού – Οι κινήσεις που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας
- Πάτρα: Μεγάλο κύκλωμα έκανε απάτες με στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο – Πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη
- «Ανακουφισμένος» ο Βέλγος συλλέκτης μετά το προσύμφωνο για τις φωτογραφίες της Καισαριανής
