Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Διάσημοι Έλληνες που έγραψαν βιβλία για τις δύσκολες στιγμές της ζωής τους

Διάσημοι Έλληνες που έγραψαν βιβλία για τις δύσκολες στιγμές της ζωής τους

Διάσημοι Έλληνες έκαναν βιβλία τις σκέψεις τους και εξομολογήθηκαν περιστατικά που σημάδεψαν για πάντα τη ζωή τους.

Διάσημοι Έλληνες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους, πετυχημένοι στον τομέα τους, επέλεξαν να μοιραστούν τις δυσκολίες που πέρασαν μέσα από τη συγγραφή βιβλίων, τα οποία έγιναν και best seller.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έγραψε το βιβλίο του μίλησε «μακιγιαρισμένοι φόβοι» το 2012, μια περίοδο που βρισκόταν σε επαγγελματικό τέλμα, δεν μπορούσε να βγεί από το σπίτι του και πάλευε με τις ερινύες του. Έγραψε για την εμπειρία του με τους φόβους, φοβίες που τον κυρίευαν από παιδί, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ένιωθε «ότι οι άλλοι ήταν σούπερ ήρωες, ενώ εκείνος ήτανε χάλια».

Ο Σταμάτης Μαλέλης, στο best seller του «Το τέρας και εγώ» (2015) έγραψε για το τέρας της κατάθλιψης και μίλησε ανοιχτά για το πως είναι να νιώθεις μονίμως δυστυχισμένος, ακόμα και αν βιώνεις μια απίστευτη επιτυχία, όπως εκείνος. Έγραψε για το πως γίνεται να τα έχεις όλα και να είσαι κλεισμένος στο γραφείο σου και δυστυχισμένος. Μίλησε τόσο ανοιχτά όσο λίγοι τολμούν για την κατάθλιψη, εξήγησε πως είναι να είσαι «ένας άνθρωπος με ειδικές ανάγκες», που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του. Θέλησε όμως να δείξει ότι η κατάθλιψη είναι ένα «τέρας» που αντιμετωπίζεται, και πως σε κανέναν άνθρωπο δεν αξίζει να ζει δυστυχισμένος.

Ο Αντώνης Κανάκης το 2015 κυκλοφόρησε ένα κείμενο-βιβλίο,  το οποίο «δεν ήθελε να έχει γραφτεί ποτέ». Το ολιγοσέλιδο βιβλίο με τίτλο «Μπαμπά…μια κανονική μέρα» αναφέρεται στα συναισθήματα και στις εμπειρίες που έζησε τις 20 περίπου μέρες που στεκόταν στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος βρισκόταν στην εντατική με εγκεφαλικό, μέχρι που εκείνος «έφυγε» από τη ζωή.

Ο Λάκης Γαβαλάς στις 16 Οκτωβρίου 2021 κυκλοφόρησε το βιβλίο «Λάκης Γαβαλάς…loaded» στο οποίο αφηγείται την περιπετειώδη ζωή του, από τα παιδικά χρόνια στον Πειραιά, τα πρώτα βήματα στη μόδα στην Ιταλία, τη γυναίκα που του άφησε ανεξίτηλο σημάδι μέσα του, μέχρι τους μήνες στη φυλακή αλλά και τη ζωή του σήμερα.

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024