Κατερίνα Καινούργιου – Το δώρο της στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ενθαρρύνει τις φήμες για εγκυμοσύνη της Τούνη
Τι του χάρισε η παρουσιάστρια
Σήμερα γιορτάζουν οι Δημήτρηδες – κι ανάμεσά τους, φυσικά, και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Για την ονομαστική του εορτή, λοιπόν, η Κατερίνα Καινούργιου του επιφύλασσε μια σειρά από εκπλήξεις.
Όλοι θυμόμαστε ότι πριν λίγες μέρες έγινε σούσουρο με το φόρεμα που φορούσε η Ιωάννα Τούνη στο J2US. Αν και η ίδια υποστήριξε ότι της ήταν μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην στέκεται σωστά η μπανέλα, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι η εντυπωσιακή influencer περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Αλεξάνδρου.
Και τώρα, η Κατερίνα Καινούργιου ήρθε να φουντώσει τις φήμες με το δώρο της.
Πρόσφερε στον Δημήτρη Αλεξάνδρου ένα μικρό δέμα, το οποίο αποδείχθηκε ότι είχε μέσα ένα βιβλίο με τον εύγλωττο τίτλο… «Ο πρωτάρης μπαμπάς».
Το μοντέλο είπε: «όντως το χρειαζόμουν αυτό».
Από την άλλη, η εκπομπή του έκανε δώρο ένα… χριστουγεννιάτικο δέντρο, αφού όπως έγινε γνωστό, στο σπίτι του η Ιωάννα Τούνη έχει ήδη στολίσει… τρία.
Εκείνος σχολίασε:
«Ζούμε το πνεύμα των Χριστουγέννων και περνάμε μια χαρά. Όσο μεγαλώνω κάνω αυτό που μου έλεγε η γιαγιά μου. Όπου πηγαίνω να ανοίγω και μια οικογένεια και αυτό το έχω κάνει και εδώ. Μου αρέσει που με αγαπάει ο κόσμος και με στηρίζει».
Δείτε το βίντεο:
- Παναθηναϊκός: Η ρεβάνς με την Μπέτις, η διασταύρωση στους «8» και οι πιθανοί αντίπαλοι στα ημιτελικά
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Ολυμπιακό και τη νίκη του Παναθηναϊκού (pic)
- Agrotica: Οι αγρότες κέρασαν πορτοκάλια τους αστυνομικούς που τους έφραξαν το δρόμο
- Βαθμολογία UEFA: Επέλαση της Ελλάδας, πλησιάζει την 10η Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις 92-88: Νίκη-«ανάσα» στην επιστροφή του Λεσόρ



