Φώφη Γεννηματά – Η συλλυπητήρια δήλωση του Ευάγγελου Βενιζέλου
Με μια λιτή δήλωση αποχαιρέτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τη Φώφη Γεννηματά.
Σε δήλωση για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά προχώρησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θυμίζει ότι η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ έδινε επί χρόνια την προσωπική της μάχη απέναντι στον καρκίνο, ενώ έστειλε τα συλλυπητήριά του στα παιδιά και σε όλη την οικογένειά της.
Η δήλωση Βενιζέλου
«Η Φώφη Γεννηματά έδινε επί χρόνια, με αξιοπρέπεια, μια σκληρή προσωπική μάχη που δυστυχώς έχασε πρόωρα. Ο ελληνικός λαός ήταν δίπλα της στη μάχη αυτή. Τώρα θα αναπαυθεί στην αγκαλιά των γονιών της και στην καρδιά των παιδιών της και όλης της οικογένειάς της στην οποία εκφράζω τα συλλυπητήρια μου. Καλό της ταξίδι», αναφέρει στη λιτή ανακοίνωσή του ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
- ΗΠΑ: Ανακάλεσαν πάνω από 100.000 θεωρήσεις διαβατηρίων από τη μέρα που επέστρεψε ο Τραμπ στον Λευκό Οίκο
- Ουκρανία: «Επικίνδυνη και ανεξήγητη κλιμάκωση» χαρακτηρίζουν οι ΗΠΑ το ρωσικό πλήγμα με τον πύραυλο Ορέσνικ
- Fed: Τι κρύβεται πίσω από την ποινική έρευνα για τον Τζερόμ Πάουελ
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Χάθηκαν στο μέτρημα
- Paramount: Στην αντεπίθεση με αγωγή κατά Warner Bros για τη συμφωνία με Netflix
- Χιόνια: Στην «κατάψυξη» η χώρα – Στα λευκά «ντύθηκαν» τα ορεινά – Δορυφορική εικόνα από το παγωμένο οροπέδιο Νευροκοπίου
