Βιασμός ταξιτζή – Στο εδώλιο και πάλι ο ηθοποιός
Κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από την εισαγγελέα Εφετών Αρετή Σκαφιδά, η οποία έκρινε πως το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά τα στοιχεία της υπόθεσης.
Στο εδώλιο, αν και πρωτόδικα αθωώθηκε, κλήθηκε να καθίσει και πάλι ο ηθοποιός που είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ταξιτζή.
O ηθοποιός υπερασπίστηκε την αθωότητά του κάνοντας λόγο για διαστροφή από τη πλευρά του οδηγού ταξί με την δίκη να αναβάλλεται κατόπιν αιτήματος και των δυο πλευρών για τις 6 Απριλίου.
Σε πρώτο βαθμό έχει αθωωθεί, με την ψήφο των τεσσάρων ενόρκων, αν και τρεις τακτικοί δικαστές είχαν τη γνώμη πως πρέπει να κηρυχθεί ένοχος.
Κατά της απόφασης του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου ασκήθηκε έφεση υπέρ του νόμου από την εισαγγελέα Εφετών Αρετή Σκαφιδά, η οποία έκρινε πως το δικαστήριο δεν αξιολόγησε σωστά τα στοιχεία της υπόθεσης.
Ο ηθοποιός υπέβαλε αίτημα αναβολής εκδίκασης της υπόθεσης λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Βασίλη Ταουξή.
Ωστόσο, και η πλευρά της πολιτικής αγωγής υπέβαλε αντίστοιχο αίτημα αναφέροντας ότι ο εντολέας της για ψυχολογικούς λόγους δεν ήταν σε θέση να παραβρεθεί στη δίκη.
- Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση
- «Ένταση» ανάμεσα σε Νετανιάχου και την ομάδα του Τραμπ πριν τη συνάντηση της Δευτέρας
- Σκανδιναβία: Η καταιγίδα Γιοχάνες άφησε πίσω της δύο νεκρούς και χιλιάδες σπίτια χωρίς ρεύμα
- Ουκρανία: Ο Ζελένσκι λέει πως μετά την συνάντηση με τον Τραμπ θα έχει συνομιλίες με ευρωπαίους ηγέτες
- Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή – Το ωράριο λειτουργίας έως την Τετάρτη
- Συνελήφθη ο τράπερ Ivan Greko – Αγνόησε την αποφυλάκιση με κατ’ οίκον περιορισμό και οι άλλες «αμαρτίες»