Ροζ τηλέφωνα – Δεν θα πιστέψετε πώς ξεκίνησε αυτός ο… ιδιαίτερος κλάδος
Τα καυτά τηλεφωνήματα μετρούν ήδη αρκετές δεκαετίες ζωής
Ένα ξεχωριστό ρεπορτάζ, για τη γέννηση της ροζ τηλεφωνίας παρουσίασε σήμερα η εκπομπή «Ελένη» της Ελένης Μενεγάκη.
Ανάμεσα στα διάφορα ενδιαφέροντα που συμπεριλάμβανε, ήταν σίγουρα και το γεγονός ότι στη δημιουργία του κλάδου έπαιξε σημαντικό ρόλο μια εβραία φεμινίστρια, η Γκόρια Λέονταρντ, η οποία είχε ξεκινήσει την καριέρα της ως χρηματίστρια στη Wall Street.
Η εταιρία που δούλευε ωστόσο πτώχευσε και εκείνη βρέθηκε μόνη με ένα παιδί να χρειάζεται άμεσα χρήματα.
Ξαφνικά βρέθηκε στη βιομηχανία του πορνό, όπου σημείωσε απρόσμενη «επιτυχία».
Στην πορεία, ενώ εργαζόταν ως διευθύντρια αντρικού περιοδικού, της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει μια τηλεφωνική γραμμή όπου με τη «σέξι» φωνή της θα έκανε προεπισκόπηση του επόμενου τεύχους του περιοδικού.
Τα τηλέφωνα «έσπασαν», οι γραμμές αυξήθηκαν και κάπως έτσι η «ροζ» τηλεφωνία είχε γεννηθεί.
Στην Γκόρια καταλόγιζαν πάντα ότι προάγει τον μισογυνισμό.
Εκείνη δήλωνε όμως μέχρι το τέλος της ζωής της φεμινίστρια, λέγοντας ότι οι γυναίκες πρέπει να ακολουθούν πάντα το επάγγελμα που επιθυμούν, όποιο και αν είναι αυτό.
Δείτε το ρεπορτάζ:
- Ο Βασίλης Μπισμπίκης εύχεται χρόνια πολλά στον γιο του, Μιχάλη – «Σπλάχνο μου»
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή





