Ερντογάν – Με τον Πούτιν συζητήσαμε την κατασκευή δύο πυρηνικών εργοστασίων
Ο Ερντογάν συνάντησε τον Πούτιν την Τετάρτη, στο Σότσι
Η Τουρκία εξετάζει περαιτέρω κοινά βήματα στην αμυντική βιομηχανία με τη Ρωσία σε τομείς όπως οι κινητήρες αεροπλάνων, τα μαχητικά αεριωθούμενα και τα υποβρύχια, δήλωσε ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μετά τη συνάντησή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το NTV.
Μέσα στο αεροπλάνο με το οποίο επέστρεψε στην Τουρκία, ο Ερντογάν είπε στους δημοσιογράφους ότι κατά τη συνάντηση με τον Πούτιν πρότεινε να δουλέψει η Τουρκία μαζί με τη Ρωσία για την κατασκευή δύο πυρηνικών εργοστασίων, μετέδωσε το NTV.
Ο Ερντογάν συνάντησε τον Πούτιν την Τετάρτη, στο Σότσι. Ακόμη, φέρεται να δήλωσε ότι η Ρωσία πρότεινε να συνεργαστούν για να αναπτύξουν εξέδρες για την εκτόξευση πυραύλων στο διάστημα.
Ο Ερντογάν δήλωσε πως θα έχει συνομιλίες με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο τέλος Οκτωβρίου στη Ρώμη και πιθανόν στη συνέχεια στη Γλασκώβη και ότι θα συζητήσουν στρατιωτικά, πολιτικά και εμπορικά ζητήματα, μετέδωσε το NTV.
«Αυτό σημαίνει πως γίνονται μερικά βήματα, πράγμα που είναι καλό προμήνυμα», δήλωσε για τις σχέσεις με τις ΗΠΑ.
- Μουντιάλ 2026: Το πλήρες πρόγραμμα των ομίλων και των νοκ-άουτ
- ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στην πορεία για τον Γρηγορόπουλο: Η εντολή ήταν η διάλυση των συγκεντρώσεων και η πρόκληση επεισοδίων, πάση θυσία
- Ετοιμάζεις ταξίδι; 10 πράγματα που πρέπει να τσεκάρεις – Ο απόλυτος οδηγός προετοιμασίας
- Η «ξέφρενη» κούρσα της Άστον Βίλα – Ο Έμερι βρήκε τις λύσεις και αποθεώνεται
- Πόλεμος στην Ουκρανία: Η ηγεσία της ΕΕ και το ενδεχόμενο ενός πρωτοφανούς στρατηγικού ναυαγίου
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα Καλάβρυτα






