Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς – «Δεν θα παίξει ο Εμβιλά, θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι»

Μαρτίνς – «Δεν θα παίξει ο Εμβιλά, θέλουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι»

Χωρίς τον Γιαν Εμβιλά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θέλει η ομάδα του να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενερμπαχτσέ αύριο (30/9, 19:45) για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League, με τoν Πέδρο Μαρτίνς στην συνέντευξη Τύπου να τονίζει ότι ο Γιαν Εμβιλά δεν θα καταφέρει να δώσει το παρών στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στους Τούρκους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι γίνεται με τον Εμβιλά και πως περιμένει το αυριανό παιχνίδι:

«Ο Εμβιλά είχε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και θα ήταν καλύτερο να προφυλαχθεί και να μην έρθει σε αυτό το παιχνίδι. Μια απόφαση που πήραμε από κοινού.

Το αυριανό παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο, αφού πρόκειται για ένα ματς που θα γίνει ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν. Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά. Ο Περέιρα δεν ξέρει την τακτική και μας και εμείς δεν ξέρουμε τη δική του. Κανείς δεν ξέρει τα πλάνα του άλλου. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για το τι αλλάζει στα πλάνα του η απουσία του Εμβιλά και το εάν το αυριανό ματς είναι σημείο αναφοράς, σχετικά με το πού μπορεί να φτάσει ο Ολυμπιακός στον όμιλο:

«Παίζουμε απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, που παίζει σε μια καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς θα μας βοηθήσει πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Εχουμε δουλέψει και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς.

Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να παίξουμε με ποιότητα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στον όμιλο όμως υπάρχουν τέσσερις και όχι δύο ομάδες. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εμας. Θα είναι ένα καλό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Το πλάνο που έχουμε, με ή χωρίς Εμβιλά, είναι το ίδιο και δεν αλλάζει».

Για τις διαφορές σε σχέση με το ματς που έκανε ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αντβέρπ:

«Είναι διαφορετικοί αντίπαλοι. Κόντρα στην Αντβέρπ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αύριο θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, εάν παίξουμε το ίδιο καλά όπως στον αγώνα της πρεμιέρας».

Για τις δηλώσεις που έκανε ο Βίτορ Περέιρα για εκείνον, που αποκάλεσε φίλο του και ότι έχουν την ίδια φιλοσοφία:

«Πραγματικά είμαστε πολύ καλοί φίλοι, περισσότερο από όσο συνηθίζουν να είναι δύο αντίπαλοι προπονητές. Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε φιλικές σχέσεις. Αύριο για 1.5 ώρα όμως δεν θα έχουμε καμία σχέση».

Για το πως θα ανταποκριθεί ο Ολυμπιακός στο 3-5-2 που χρησιμοποιεί ο Περέιρα:

«Δεν θα σας αποκαλύψουμε τα πλάνα της στρατηγικής μας. Το σίγουρο είναι ότι δεν στεκόμαστε στο σύστημα της Φενέρ, αλλά στη δυναμική που έχουν οι παίκτες της. Ολες οι ομάδες που έχει δουλέψει ο Περέιρα ήταν πολύ καλές. Η Φενέρ είναι μια ομάδα που ασκεί πίεση ψηλά. Δεν θα αποκαλύψω πως παίξουμε».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν προπονήθηκε στο γήπεδο της Φενερμπαχτσέ, αλλά έκανε την τελευταία του προπόνηση στον Ρέντη:

«Η απάντηση είναι πολύ απλή. Παίξαμε την Κυριακή και έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Ως γνωστό, οι επόμενες δύο ημέρες (Δευτέρα και Τρίτη) ήταν μέρες αποκατάστασης. Είχαμε μόνο μια μέρα για να φτιάξουμε τη στρατηγική μας. Εάν κάναμε εδώ την τελευταία μας προπόνηση ο Βίτορ αύριο θα ήξερε τα πάντα για το πλάνα μας και τη στρατηγική μας. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να κάνουμε την τελευταία μας προπόνηση στο γήπεδό μας».

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024