ΣΥΡΙΖΑ – «Ποιος θα ωφεληθεί από το κρυφό σχέδιο για την εκχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΔΕΗ;»
Αιχμηρή απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, για τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Οικονόμου σχετικά με την ομιλία Τσίπρα στη Βουλή για τη ΔΕΗ
Αιχμές κατά της κυβέρνησης για «κρυφό σχέδιο εκχώρησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΔΕΗ», αφήνει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, με την οποία απαντά στο σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.
«Ο κ. Οικονόμου έχει τον ρόλο του κυβερνητικού εκπροσώπου και όχι του υποβολέα των κινήσεων του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης», αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Αν η κυβέρνηση έχει σοβαρά εσωκομματικά ζητήματα ανοιχτά και επιθυμεί να δείξει ενότητα στην πολιτική τής εκποίησης του δημοσίου πλούτου, που αποτελεί πεδίο σύγκλισης Μητσοτάκη – Σαμαρά, τη λύση δεν θα τους τη δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Συνεχίζοντας, επαναλαμβάνει τα ερωτήματα που, όπως λέει, δεν απάντησαν οι υπουργοί στο Κοινοβούλιο: «Ποιο είναι το σχέδιο για την αντιμετώπιση της ακρίβειας; Γιατί δεν ανακοινώνει αύξηση του κατώτατου μισθού, ενώ προεκλογικά το υποσχόταν; Γιατί δεν εξαγγέλθηκε η ΑΜΚ της ΔΕΗ στη ΔΕΘ και ποιοι το ήξεραν και χειραγώγησαν τη μετοχή; Ποιο κρυφό σχέδιο υπάρχει για την πρωτοφανή στα χρονικά εκχώρηση ελέγχου του πλειοψηφικού πακέτου μιας τόσο κρίσιμης εταιρείας από το Δημόσιο και ποιος εθνικός εργολάβος θα ωφεληθεί;».
- Μεγάλη φωτιά σε επιχείρηση στα Σπάτα – Επιχειρούν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
- ΠΑΟΚ: Η 11άδα κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (pic)
- Επίθεση λύκου στο Τατόι: Στο in ο άνδρας που του επιτέθηκε το άγριο ζώο
- Βελούχι: Αγωνία για τον 74χρονο που αγνοείται – Υπό αντίξοες συνθήκες η επιχείρηση για τον εντοπισμό του
- Ανακαινισμένο τμήμα στο Κρατικό Νίκαιας έχει πλημμυρίσει τρεις φορές – Ελλείψεις προσωπικού και burnout γιατρών
- Κομισιόν: «Η συμφωνία είναι συμφωνία», η ΕΕ μετά την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ για τους δασμούς

