Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Όταν ο Πελέ ζητάει συγγνώμη...

Όταν ο Πελέ ζητάει συγγνώμη…

Ο Πελέ δεν μπόρεσε να να συγχαρεί έγκαιρα τον Λιονέλ Μέσι για το ρεκόρ του με την εθνική Αργεντινής λόγω της περιπέτειας της υγείας του, όμως το έκανε τώρα με μια ανάρτηση του στα social media.

Ο Πελέ δείχνει να έχει ξεπεράσει τελείως την περιπέτεια της υγείας που βίωσε, μετά από την επέμβαση που υποβλήθηκε για αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο.

Ο θρύλος της Βραζιλίας, ο οποίος εξακολουθεί να αναρρώνει στο νοσοκομείο Albert Einstein στο Σάο Πάολο, θέλησε να συγχαρεί έστω και καθυστερημένα τον Λιονέλ Μέσι για το ρεκόρ του με την εθνική Αργεντινής στις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου τον ξεπέρασε σε γκολ και έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Λατινικής Αμερικής.

Συγκεκριμένα, ο 34χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν πέτυχε χατ-τρικ κόντρα στη Βολιβία και πλέον είναι ο κορυφαίος σκόρερ όλων των εποχών στις διοργανώσεις της Conmebol. Ετσι, ο 80χρονος τον συνεχάρη για αυτό το κατόρθωμα με μια ανάρτηση του στο instagram.

«Γεια σου Λιονέλ Μέσι. Συγγνώμη αν άργησα. Ωστόσο, δεν ήθελα να χάσω την ευκαιρία να σε συγχαρώ για ένα ακόμη ρεκόρ που έσπασες νωρίτερα αυτόν τον μήνα. Το ταλέντο σου να παίζεις μπάλα είναι εκπληκτικό! Ελπίζω να πετύχεις ακόμα περισσότερα, μαζί με τους φίλους μου Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πελέ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pelé (@pele)

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024