
Ινδία – Γυναίκα έκλεισε όλες τις θέσεις Business class σε αεροσκάφος για να ταξιδέψει άνετα… το σκυλάκι της
Το περιστατικό προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων στη χώρα
Αν έχετε περάσει ώρες επί ωρών αποφασίζοντας ποια πράγματα θα πάρετε μαζί σας και πόσες στρώσεις ρούχων θα φορέσετε για να μπορέσετε να ταξιδέψετε μόνο με τη χειραποσκευή σας σε κάποια φθηνή πτήση για την Ευρώπη, μάλλον θα συμφωνήσετε πως αυτός ο σκύλος, ράτσας μαλτέζ, ζει μια πολύ πιο άνετη ζωή σε σχέση με εσάς.
Και αυτό γιατί η κηδεμόνας του πλήρωσε σχεδόν €2.500 για να του εξασφαλίσει ένα όσο το δυνατόν πιο άνετο αεροπορικό ταξίδι.
Πώς συνέβη αυτό;
Η γυναίκα, που ταξίδευε από τη Βομβάη στο Τσενάι της Ινδίας, αποφάσισε να αγοράσει όλα τα εισιτήρια της θέσης Business, ώστε να είναι σίγουρη ότι η ίδια και το σκυλάκι της, η Μπέλα, θα είχαν όσο χώρο ήθελαν.
Σύμφωνα με το India Today, η εταιρεία δεν είναι σε θέση να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες εξαιτίας της πολιτικής της περί προσωπικών δεδομένων, όμως επιβεβαίωσε το περιστατικό. Επιπλέον, σημειώνει ότι το αεροσκάφος με το οποίο πραγματοποιήθηκε το ταξίδι διαθέτει 12 θέσεις business – όμως η γυναίκα δεν δίστασε να κάνει τα πάντα προκειμένου το σκυλάκι της να μπορεί να απλώσει όσο ήθελε τα (ομολογουμένως μικροσκοπικά) πόδια του.
Ιδού και η μικρή Μπέλα:
- Βριλήσσια: «Αρκεί να ζούσε το σκυλάκι μου, έχασα τη ζωή μου» – Συγκλονίζει ο 66χρονος για την επίθεση του σκύλου
- Βίντεο-σοκ από την Ιταλία: Η στιγμή που κοσμηματοπώλης πυροβολεί και σκοτώνει δύο ληστές
- Ολυμπιακός – Φορτούνα Σιτάρντ 3-1: Νίκη με «χατ-τρικ» του Ζότα Σίλβα στο ντεμπούτο του! (vid)
- Καλούν τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών σε παραίτηση μετά από σκάνδαλο
- Γιατί millennials και Gen Z προτιμούν να πάνε διακοπές σαν γιαγιάδες;
- Παναθηναϊκός: Ο Νίστρουπ επέλεξε τους παίκτες για τα παιχνίδια με την Πάκσι

