Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Χάππιλος - To νυφικό στο Pride και η πληρωμένη απάντηση στους «160 επιφανείς Έλληνες»

Παύλος Χάππιλος – To νυφικό στο Pride και η πληρωμένη απάντηση στους «160 επιφανείς Έλληνες»

«160 επιφανείς Έλληνες έγραψαν μια επιστολή με την οποία εκφράζουν την αντίθεση του με τον gay γάμο, χρησιμοποιώντας επιχειρήματα τα οποία θεωρώ πως δεν έχουν να κάνουν με την LGBT κοινότητα» επισημαίνει ο Παύλος Χάππιλος

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας η Παρέλαση Υπερηφάνειας, το Athens Pride, με σύνθημα «Αυτό που μας ενώνει».

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και κατέληξε στη Βουλή, ενώ φέτος το Athens Pride ήταν προσαρμοσμένο στα μέτρα προστασίας από τον κοροναϊό, και δεν έγινε η καθιερωμένη συναυλία.

Ανάμεσα σε εκείνους που συμμετείχαν στο φετινό Athens Pride και ο γνωστός MasterChef Παύλος Χάππιλος, ο οποίος επέλεξε να φορέσει ένα νυφικό.

View this post on Instagram

A post shared by 20/20 Mag (@20_20_mag)

Η συγκεκριμένη ενδυματολογική του επιλογή προκάλεσε ποικίλα σχόλια ενώ ο ίδιος μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξήγησε γιατί επέλεξε να φορέσει νυφικό, απαντώντας ουσιαστικά στο  μανιφέστο που «160 επιφανείς Έλληνες» εξέδωσαν λίγο πριν το φετινό Athens Pride.

Ποιοι είναι 160 επιφανείς Έλληνες

Ακαδημαϊκοί, δικαστικοί, στρατιωτικοί, πρέσβεις, επιχειρηματίες, καθηγητές πανεπιστημίων και πολλοί άλλοι μέσω επιστολής τους, η οποία ήρθε στη δημοσιότητα μια ημέρα πριν πραγματοποιηθεί το Athens Pride, εξέφρασαν τη διαφωνία τους με το πόρισμα της Επιτροπής Σισιλιάνου υπέρ της θεσμοθετήσεως του γάμου των ομοφυλοφίλων δηλώνοντας την αντίθεσή τους σε πρωτοβουλίες που προωθούν την εξίσωση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων.

Η πληρωμένη απάντηση του Παύλου

O Παύλος Χάππιλος, φορώντας μπλούζα με τον Ζακ Κωστόπουλο, εξήγησε σε βίντεο γιατί επέλεξε να βάλει νυφικό.

«160 επιφανείς Έλληνες έγραψαν μια επιστολή με την οποία εκφράζουν την αντίθεση του με τον gay γάμο. Αυτό ήθελα κάπως να σχολιάσω με το νυφικό.

Μέσα σε αυτήν την επιστολή χρησιμοποιούν επιχειρήματα τα οποία θεωρώ πως δεν έχουν να κάνουν με την LGBT κοινότητα» ανέφερε αρχικά ο σεφ που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο περσινό MasterChef και συνεχίζοντας τόνισε:

«Εμείς δεν προσπαθούμε να καταστρέψουμε το θεσμό της οικογένειας, αντίθετα προσπαθούμε να την εμπλουτίσουμε».

«Αυτό ήθελα να εκφράσω με την επιλογή μου (να φορέσω νυφικό), η οποία στο κάτω κάτω fun, είναι πλάκα έχει, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τα παίρνουμε όλα τόσο στα σοβαρά.

Καταλαβαίνω ότι για τους περισσότερους, ο gay γάμος δεν λέει κάτι, αλλά θέλω να καταλάβετε ότι υπάρχουν πραγματικές επιπτώσεις με τις νομοθετικές αλλαγές» επισημαίνει ο Παύλος Χάππιλος.

Ο ίδιος καταλήγοντας είπε:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο κακό να δώσεις ένα νομοθετικό πλαίσιο που να προστατεύει τη gay κοινότητα. Δεν στερεί το δικαίωμα από οποιοδήποτε άλλο απλά εμπλουτίζει την ελευθερία του κόσμου».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024