Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Toyota RAV4 Adventure: Στο πνεύμα της περιπέτειας

Toyota RAV4 Adventure: Στο πνεύμα της περιπέτειας

Η ιαπωνική φίρμα προχωρά σε στοχευμένες, αισθητικού περιεχομένου βελτιώσεις του RAV4 αποκαλύπτοντας παράλληλα μια νέα έκδοση που εστιάζει περισσότερο στο περιπετειώδες lifestyle.

H Τoyota προχωρά σε μια σειρά από προσθήκες που αποσκοπούν να ανανεώσουν το εγνωσμένου κύρους SUV της και στις οποίες περιλαμβάνεται και μια νέα έκδοση που  σχεδιάστηκε, έχοντας κατά νου εκείνους που αρέσκονται σε μια εικόνα που να αποτυπώνει γλαφυρότερα τις ικανότητες του ιαπωνικού SUV.

Με την ονομασία Adventure, η νέα έκδοση προσθέτει στην εξίσωση ένα σετ νέου σχεδιασμού ζάντες 19 ιντσών σε ματ γκρι φινίρισμα που φιλοξενούνται σε διογκωμένους θόλους. Η ταυτότητά της γίνεται ωστόσο ήδη ορατή από την «όψη» του RAV4 η οποία στην προκειμένη περίπτωση διαθέτει μια πιο επιβλητική μαύρη γρίλια που συμπληρώνεται από ένα πιο επιθετικά σχεδιασμένο προφυλακτήρα και φώτα ομίχλης. Το παζλ συμπληρώνει η ανασχεδιασμένη προστατευτική ποδιά στο πίσω τμήμα και τα νέα μαρσπιέ με τα διακριτικά της έκδοσης. Στο εσωτερικό, κυριαρχούν οι νέες επενδύσεις από συνθετικό δέρμα με νέα μοτίβα και ραφές .

Η νέα έκδοση εφοδιάζεται με τον γνωστό συνδυασμό του τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης 2,5 λίτρων με ηλεκτρικό μοτέρ που εξασφαλίζει 222 ίππους και τετρακίνηση. Ο συνδυασμός εξασφαλίζει στο ιαπωνικό SUV την ικανότητα ρυμούλκησης βάρους έως και 1.650 κιλών.

Παράλληλα με την νέα έκδοση, η Toyota έχει προσθέσει στις επιλογές των υπόλοιπων εκδόσεων του RAV4, προβολείς και φωτιστικά σώματα LED καθώς και νέου σχεδιασμού ζάντες. Ο LED φωτισμός επεκτείνεται και στο εσωτερικό που επιπλέον αποκτά ρυθμιζόμενο ηλεκτρικά κάθισμα για τον οδηγό, νέους διακόπτες για τον χειρισμό των παραθύρων και δύο νέες θύρες φόρτισης USB-C.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024