Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Τσαλίκης - Άτομο σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδά και ανατριχίαζει

Γιώργος Τσαλίκης – Άτομο σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο την ώρα που τραγουδά και ανατριχίαζει

«Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του», ανέφερε στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής, με το βίντεο να κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο οποίο ένας άντρας σε αμαξίδιο χορεύει ζεϊμπέκικο σε γάμο.

Πρόκειται για τον Στράτο,  αστυνομικό στο επάγγελμα, που τραυματίστηκε σοβαρά σε καταδίωξη με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξαναπερπατήσει.

Ωστόσο, δεν το βάζει κάτω. Σε γάμο που βρέθηκε, το κινητικό του πρόβλημα δεν τον εμπόδισε από το να χορέψει ζεϊμπέκικο και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, που τραγουδούσε στο γλέντι, είναι αυτός που πόσταρε στον προσωπικό του λογαριαμό στο Instagram το σχετικό στιγμιότυπο.

Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής ανέφερε ότι ο Στράτος «σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά». Παράλλαλα, σημείωσε ότι ελπίζει να δώσει δύναμη σε πολλούς.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τσαλίκη:

Απαγορεύεται ο χορός! Κι όμως αυτός ο χορός είναι νόμιμος. Γιατί ο Στράτος (Αστυνομικός που καθηλώθηκε σε αμαξίδιο μετά από τραυματισμό σε καταδίωξη) δε σηκώθηκε. Το σώμα του δε μπορεί να σηκωθεί. Μπορεί όμως η ψυχή του. Και χόρεψε ζεϊμπέκικο αντρικό, βαρύ και μάγκικο. Του άντρα που ξέρει πότε και γιατί θα χορέψει τη ζεϊμπεκιά του. Σοβαρός μετρημένος και απόλυτος κυρίαρχος του εαυτού του χόρεψε με λεβεντιά!

Στράτο σε ευχαριστώ που μου επέτρεψες να ανεβάσω αυτό το βίντεο, πιστεύω θα δώσεις δύναμη σε πολλούς όπως έδωσες σε μένα! Κι αυτό που σου είπα στο γράφω κιόλας! Δε θα σε ξεχάσω φίλε ποτέ! Καλή συνέχεια και τα λέμε μάγκα μου!» έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης. Τη λεβεντιά του Στράτου σχολίασαν όλοι οι followers του τραγουδιστή με την Ιωάννα Λίλη να σχολιάζει: «Με τσάκισες. Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους, αλλά και σε εκείνους που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν – φροντίζουν – συμπαραστέκονται, όπως θα έπρεπε να φροντίζει και η κοινωνία.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024