Κοτόπιτα από τον Chef Τίμο Ζαχαράτο
Εύκολη συνταγή για όλους
Spotlight
-
Viral αγγελία σπιτιού στη Βούλα - «Επιβάλλονται τα κατοικίδια και τα μπάρμπεκιου σαν να είναι Τσικνοπέμπτη»
-
Η μεγαλύτερη τρύπα στην επιφάνεια της Γης σφραγίστηκε και ο λόγος είναι ανησυχητικός
-
Δέχθηκε επίθεση από τον σύζυγό της και αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει
-
Πώς ο σταθμός φόρτισης των αυτοκινήτων γίνεται υποχρεωτικός στα νέα κτίρια
Ο Chef Τίμος Ζαχαράτος μάς έφτιαξε μια πεντανόστιμη κοτόπιτα με πολύχρωμες πιπεριές και γιαούρτι.
Ζεσταίνουμε το τηγάνι και ρίχνουμε τις πιπεριές.
Το κοτόπουλο προτείνεται να το βράσουμε για 15-20 λεπτά. Στο τηγάνι προσθέτουμε και το πράσο. Βάζουμε αλάτι και πιπέρι. Ακολουθούν τα υπόλοιπα υλικά.
Το φύλλο της σφολιάτας έχει πολύ περιεκτικότητα σε βούτυρο όπως είπε ο γνωστός σεφ.
Θα χρειαστείτε:
1 φύλλο σφολιάτας
2 φιλέτα κοτόπουλο
3 πιπεριές πολύχρωμες
1 φρέσκο κρεμμύδι
1 πράσο
1 ντομάτα
200 γρ. γραβιέρα
2 αβγά
100 γρ. γιαούρτι
ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι και πιπέρι
Ακολουθήστε τις οδηγίες και καλή σας επιτυχίας!
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις