Τζόνι Μίτσελ – Τιμητική βράβευση για την ιέρεια της φολκ
H θρυλική Τζόνι Μίτσελ θα τιμηθεί ως Πρόσωπο της Χρονιάς της MusiCares για το 2022 - Καλλιτέχνες που έχουν βραβευθεί από τη MusiCares ως Πρόσωπα της Χρονιάς είναι οι Fleetwood Mac, Ντόλι Πάρτον και πιο πρόσφατα, το 2020 οι Aerosmith
H θρυλική τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και οκτώ φορές βραβευμένη με Grammy, Τζόνι Μίτσελ θα τιμηθεί ως Πρόσωπο της Χρονιάς της MusiCares για το 2022, ανακοίνωσε η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.
Η καναδή τραγουδοποιός της φολκ, ποπ, ροκ και τζαζ μουσικής θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια της 31ης ετήσιας εκδήλωσης Πρόσωπο της Χρονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, δύο νύχτες πριν από την 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν σύμφωνα με το ΑΠΕ, για την ενίσχυση της MusiCares, η οποία έχει διανείμει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ως βοήθεια σε μέλη της μουσικής κοινότητας από τότε που ιδρύθηκε το 1989 – και σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια σε όσους εργαζόμενους στη μουσική βιομηχανία επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού.
«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα Πρόσωπο της Χρονιάς από αυτή τη μεγάλη ανθρωπιστική οργάνωση» είπε η Τζόνι Μίτσελ.
«Ανυπομονώ να συμμετάσχω στο γκαλά που θα βοηθήσει τη MusiCares να συνεχίσει το εμπνευσμένο έργο της στην παροχή ενός συστήματος υποστήριξης όσων έχουν ανάγκη» υπογράμμισε.
Καλλιτέχνες που έχουν βραβευθεί από τη MusiCares ως Πρόσωπα της Χρονιάς είναι οι Fleetwood Mac, Ντόλι Πάρτον και πιο πρόσφατα, το 2020 οι Aerosmith.
Οι βραβευθέντες συχνά κατά τη διάρκεια του γκαλά ερμηνεύουν επιτυχίες τους, όμως αυτό φαίνεται απίθανο στην περίπτωση της Τζόνι Μίτσελ, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2015.
- Ο Μοντέρο καλημέρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού με «κάτι μαγικό» (vid)
- Ο Τραμπ επιφυλάχθηκε για τα F-35 – Αναμένονται κινήσεις μέχρι το Νοέμβριο και τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ
- Emmy 2026: Μεταθανάτια υποψηφιότητα στον Ρομπ Ράινερ
- Ακροβατικός διάδρομος με ατελείωτα έξοδα για τους αθλητές – Σε ρόλο θεατή η Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Καίτη Γαρμπή: Η πρώτη εμφάνιση στη σκηνή μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας της
- Φοιτητική στέγη: Τα ακριβότερα ενοίκια γύρω από τα πανεπιστήμια
- Φωτιά στον Ασπρόπυργο – Ενισχύθηκε η δύναμη της Πυροσβεστικής και συνδράμει ελικόπτερο – Ήχησε 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 09.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/afrah-XwMmC_x6nsY-unsplash-1-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442