Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Μίτσελ - Τιμητική βράβευση για την ιέρεια της φολκ

Τζόνι Μίτσελ – Τιμητική βράβευση για την ιέρεια της φολκ

H θρυλική Τζόνι Μίτσελ θα τιμηθεί ως Πρόσωπο της Χρονιάς της MusiCares για το 2022 - Καλλιτέχνες που έχουν βραβευθεί από τη MusiCares ως Πρόσωπα της Χρονιάς είναι οι Fleetwood Mac, Ντόλι Πάρτον και πιο πρόσφατα, το 2020 οι Aerosmith

H θρυλική τραγουδίστρια-τραγουδοποιός και οκτώ φορές βραβευμένη με Grammy, Τζόνι Μίτσελ θα τιμηθεί ως Πρόσωπο της Χρονιάς της MusiCares για το 2022, ανακοίνωσε η Εθνική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών Ηχογράφησης των ΗΠΑ.

Η καναδή τραγουδοποιός της φολκ, ποπ, ροκ και τζαζ μουσικής θα τιμηθεί κατά τη διάρκεια της 31ης ετήσιας εκδήλωσης Πρόσωπο της Χρονιάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022, δύο νύχτες πριν από την 64η τελετή απονομής των βραβείων Grammy.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν σύμφωνα με το ΑΠΕ, για την ενίσχυση της MusiCares, η οποία έχει διανείμει δεκάδες εκατομμύρια δολάρια ως βοήθεια σε μέλη της μουσικής κοινότητας από τότε που ιδρύθηκε το 1989 – και σχεδόν 30 εκατομμύρια δολάρια σε όσους εργαζόμενους στη μουσική βιομηχανία επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού.

«Είναι τιμή μου που επιλέχθηκα Πρόσωπο της Χρονιάς από αυτή τη μεγάλη ανθρωπιστική οργάνωση» είπε η Τζόνι Μίτσελ.

«Ανυπομονώ να συμμετάσχω στο γκαλά που θα βοηθήσει τη MusiCares να συνεχίσει το εμπνευσμένο έργο της στην παροχή ενός συστήματος υποστήριξης όσων έχουν ανάγκη» υπογράμμισε.

Καλλιτέχνες που έχουν βραβευθεί από τη MusiCares ως Πρόσωπα της Χρονιάς είναι οι Fleetwood Mac, Ντόλι Πάρτον και πιο πρόσφατα, το 2020 οι Aerosmith.

Οι βραβευθέντες συχνά κατά τη διάρκεια του γκαλά ερμηνεύουν επιτυχίες τους, όμως αυτό φαίνεται απίθανο στην περίπτωση της Τζόνι Μίτσελ, καθώς υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο το 2015.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024