Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ασταμάτητοι οι BTS - Σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Ασταμάτητοι οι BTS – Σπάνε το ένα ρεκόρ μετά το άλλο

Οι BTS είναι πλέον το πρώτο συγκρότημα που παρέμεινε 20 εβδομάδες στην κορυφή του Billboard Artist 100, από τότε που δημιουργήθηκε, το 2014.

Οι BTS εξακολουθούν να κυριαρχούν στα pop charts.

Το Billboard ανακοίνωσε ότι οι μεγάλοι σταρ της K-pop συμπλήρωσαν ακόμα μία εβδομάδα στο Νο 1 του Billboard Artist 100, παραμένοντας για 20η εβδομάδα στην κορυφή.

Οι BTS είναι πλέον το πρώτο συγκρότημα που παρέμεινε 20 εβδομάδες στη θέση Νο 1 στη συγκεκριμένη λίστα, από τότε που δημιουργήθηκε, το 2014.

Όπως αναφέρει σχετικά το ΑΠΕ, οι BTS κατέκτησαν την κορυφή χάρη στη συνεχή επιτυχία των singles τους «Butter» και «Permission to Dance».

Το chart Artist 100 βασίζεται στη δραστηριότητα των καλλιτεχνών, σε όλες τις βασικές μετρήσεις της κατανάλωσης μουσικής, συνδυάζοντας πωλήσεις άλμπουμ και τραγουδιών, ραδιοφωνική αναπαραγωγή, streaming και αλληλεπίδραση θαυμαστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και παρέχει μια εβδομαδιαία πολυδιάστατη κατάταξη της δημοτικότητας τους.

Εν τω μεταξύ, το επταμελές συγκρότημα από τη Νότια Κορέα είναι έτοιμο για ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία μετά την ανακοίνωση ότι το remix του «Butter», με τη Megan Thee Stallion, θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 27 Αυγούστου μετά από πολλές νομικές διαμάχες.

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024