Βόλος – Ρίχνουν φόλες σε μια σειρά σημεία για να εξοντώσουν τα αδέσποτα
Ο Βόλος έχει γεμίσει με νέου είδους φόλες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κάθε αδέσποτο και κατοικίδιο ζώο.
Ο Βόλος έχει αναστατωθεί από ασυνείδητους, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να εξοντώσουν αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην πόλη, ενώ προφανώς τον ίδιο κίνδυνο αντιμετωπίζουν και τα κατοικίδια, καθώς είναι πολύ εύκολο στις βόλτες τους να δοκιμάσουν από τις φόλες.
Σύμφωνα με καταγγελίες τόσο στο τοπικό σάιτ TheNewspaper.gr όσο και στην Αστυνομία πληθαίνουν οι παγίδες δηλητήριου που ρίχνονται σε πάρκα και δρόμους με σκοπό την εξόντωση κάθε ζωντανού οργανισμού.
Μάλιστα, οι δολοφόνοι των αθώων ψυχών έχουν «εξελιχθεί», καθώς προμηθεύονται ένα νέο είδος φόλας, σε σχήμα καρδιάς. Μοιάζει με κροκέτα, έχει συμπαγή μορφή και είναι ποτισμένη με δηλητήριο.
Δείτε φωτογραφίες
- Τουρκία: Ανακοίνωσε την ενσωμάτωση συστήματος ηλεκτρονικού πολέμου σε drone
- Γαλλία: Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν για τρομοκρατία – «Γοητευμένος» ο ένας από τον τζιχαντισμό
- Αυστρία: Στους πέντε οι νεκροί από τις χιονοστιβάδες
- Λευκός Οίκος: Η κυβέρνηση Τραμπ καταργεί ορισμένους δασμούς έπειτα από την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου
- Ειρηνικός: Νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ σκοτώνει 3 ανθρώπους που επέβαιναν σε σκάφος
- Ο Τραμπ υπέγραψε το διάταγμα για τον νέο παγκόσμιο δασμό 10%
