Βόλος – Ρίχνουν φόλες σε μια σειρά σημεία για να εξοντώσουν τα αδέσποτα
Ο Βόλος έχει γεμίσει με νέου είδους φόλες με αποτέλεσμα να κινδυνεύει κάθε αδέσποτο και κατοικίδιο ζώο.
Ο Βόλος έχει αναστατωθεί από ασυνείδητους, οι οποίοι έχουν βάλει στόχο να εξοντώσουν αδέσποτα ζώα που κυκλοφορούν στην πόλη, ενώ προφανώς τον ίδιο κίνδυνο αντιμετωπίζουν και τα κατοικίδια, καθώς είναι πολύ εύκολο στις βόλτες τους να δοκιμάσουν από τις φόλες.
Σύμφωνα με καταγγελίες τόσο στο τοπικό σάιτ TheNewspaper.gr όσο και στην Αστυνομία πληθαίνουν οι παγίδες δηλητήριου που ρίχνονται σε πάρκα και δρόμους με σκοπό την εξόντωση κάθε ζωντανού οργανισμού.
Μάλιστα, οι δολοφόνοι των αθώων ψυχών έχουν «εξελιχθεί», καθώς προμηθεύονται ένα νέο είδος φόλας, σε σχήμα καρδιάς. Μοιάζει με κροκέτα, έχει συμπαγή μορφή και είναι ποτισμένη με δηλητήριο.
Δείτε φωτογραφίες
- Εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για τον καθαρισμό του Μόρνου
- «Για αυτό έφυγε ο Ταϊρίκ Τζόουνς» – Η «αναβάθμιση» στον Ολυμπιακό, ο ρόλος του Ομπράντοβιτς και η σχέση με τον κόσμο
- Ήπειρος: Καθιζήσεις στο οδικό δίκτυο από τα έντονα καιρικά φαινόμενα – Ζημιές από ανεμοστρόβιλο
- Γιώργος Παπαδάκης: Το τελευταίο «αντίο» αυτή την ώρα – Το in στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας
- Κρήτη: Άφαντος ο 33χρονος γιατρός – «Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να τον βρούμε», λέει η μητέρα του
- Είναι τα παπουτσάκια απαραίτητα να τα φορούν τα σκυλάκια; – Η χρησιμότητά τους

