Διοικητής ΠΑΓΝΗ – Οι εμβολιασμένοι ασθενείς δεν έχουν βαριά νόσο – Ανεμβολίαστοι όλοι όσοι έχουν μπει στη ΜΕΘ
Όπως είπε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, «αυτήν την στιγμή, νοσηλεύεται μια γυναίκα 101 ετών, η οποία είναι εμβολιασμένη και νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. Αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα του εμβολιασμού».
Την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, ανέδειξε ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γιώργος Χαλκιαδάκης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «από τους 13 ασθενείς στην ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ κανείς δεν είναι πλήρως εμβολιασμένος. Για αυτό μήνες τώρα, φωνάζουμε όλοι εμείς ότι πρέπει να εμβολιαστούν όλοι, να τηρούν τα μέτρα για να μην φθάνουμε σε τέτοιες καταστάσεις».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «στην κλινική κοροναϊού νοσηλεύουμε 34 ασθενείς και στην ΜΕΘ 13 ασθενείς. Όσοι είναι εμβολιασμένοι, ακόμη και ηλικιωμένοι, δεν έχουν βαριά νόσο».
Μάλιστα, όπως επισήμανε, μιλώντας στον ANT1, «αυτήν την στιγμή, νοσηλεύεται μια γυναίκα 101 ετών, η οποία είναι εμβολιασμένη και νοσηλεύεται με ήπια συμπτώματα. Αυτό ακριβώς είναι το αποτέλεσμα του εμβολιασμού».
Εν τω μεταξύ, μιλώντας στην ίδια εκπομπή, αναφορικά με τον πρώτο θάνατο πλήρως εμβολιασμένου έναντι του κορονοϊού, ο Ιωάννης Κιούμης, Διευθυντής Κλινικής Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» είπε ότι θα πρέπει ουσιαστικά αυτό να λειτουργήσει «διαφημιστικά» και όχι αποτρεπτικά για τους εμβολιασμούς, ενώ σημείωσε ότι θα πρέπει να διερευνηθεί εάν ο άτυχος άνδρας όντως δεν είχε υποκείμενο νόσημα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτήν την στιγμή, πρέπει να λέμε ότι δεν είχε γνωστό υποκείμενο νόσημα»
- Τραγωδία στην Κομοτηνή: Νεκρός ο οδηγός που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή Ήφαιστος
- Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκαρέ
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαιτούμε πλήρη διερεύνηση της τραγωδίας στη Χίο
- Τζέφρι Έπσταϊν: Αποκαλύψεις «φωτιά» για την ενίσχυση ευρωπαϊκών ακροδεξιών κομμάτων
- Ο άνθρωπος που οραματίστηκε τη νύχτα και όρισε τη διασκέδαση για τέσσερις δεκαετίες: Ο «θρύλος» Λάκης Ραπτάκης δεν μένει πια εδώ
- Η σύλληψη Σμήναρχου για κατασκοπεία, το ΝΑΤΟ και οι υπαινιγμοί Δένδια στη Βουλή


