Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Θρήνος για τον θάνατο 35χρονου ποδηλάτη - Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Θρήνος για τον θάνατο 35χρονου ποδηλάτη – Τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο 35χρονος ποδηλάτης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, καθώς υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον παρέσυρε αυτοκίνητο

Ο 35χρονος Αντώνης Αντωνίου έσβησε τα ξημερώματα στην άσφαλτο, όταν παρασύρθηκε με το ποδήλατό του από διερχόμενο όχημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άτυχος 35χρονος, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 46χρονος στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στη Λευκωσία.

Ο 35χρονος ποδηλάτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι γιατροί πιστοποίησαν το θάνατο του. Να σημειωθεί ότι, ο ποδηλάτης έφερε προστατευτικό κράνος.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας εκφράζει την οδύνη της για τον θάνατο του ποδηλάτη Αντώνη Αντωνίου.

«Η Ομοσπονδία συμπαρίσταται στην οικογένεια του μ. Αντώνη εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά της συλλυπητήρια για αυτή την ξαφνική και άδικη απώλεια. Ευχή όλων μας είναι όπως ο μ. Αντώνης να είναι το τελευταίο θύμα στην άσφαλτο. Καλό ταξίδι Αντώνη και Καλό Παράδεισο».

Με ανακοίνωσή της η NIPD Genetics, όπου και εργαζόταν ο Αντώνης Αντωνίου, εκφράζει τη θλίψη της για τον χαμό του 35χρονου.

«Σήμερα θρηνούμε για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπημένου μας φίλου και συναδέλφου Αντώνη Αντωνίου. Ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, ακεραιότητα και αφοσιωμένος στην πρόοδο της Επιστήμης, ο Αντώνης ήταν ένα αναπόσπαστο και πολύτιμο μέλος της ομάδας Έρευνας & Ανάπτυξης της NIPD Genetics. Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του αγαπημένου μας Αντώνη σε αυτή τη τόσο δύσκολη ώρα που περνούν».

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024