Μπορεί το Survvior να έχει ολοκληρωθεί εδώ και αρκετό καιρό ωστόσο η καθημερινότητα των παικτών μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φανς του ριάλιτι. Ειδικά αν πρόκειται για τον νικητή, Σάκη Κατσούλη.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας καθημερινά αναρτά στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media τι κάνει, που πηγαίνει, με ποιους βγαίνει και πολλές φορές στέλνει τα δικά του μηνύματα προς τον κόσμο, όπως ακριβώς συνέβη στα τελευταία του ποστ που αναφερόταν στις καταστροφικές πυρκαγιές και έδινε κουράγιο.

Σήμερα ο Survivor έκανε ένα διαφορετικό story.

Ο 30χρονος επιχειρηματίας εκτός από τους πολλούς θαυμαστές που απέκτησε από το ριάλιτι επιβίωσης, απέκτησε και καλούς φίλους με τους οποίους πέρασε τόσες στιγμές στην παραλία του Αγίου Δομινίκου. Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Τριαντάφυλλος.

Οι δυο τους μετά την ολοκλήρωση του Survivor έχουν διατηρήσει πολύ καλές επαφές και έχουν γίνει μια οικογένεια. Πριν από μερικές ώρες ο Σάκης δημοσίευσε στον λογαριασμό του μια φωτογραφία με τον γιο του τραγουδιστή, Νικόλα.

Ο νικητής του ριάλιτι με τον μικρό πρίγκιπα του Τριαντάφυλλου ποζάρουν αγκαλιά. «Του αδελφού μου το παιδί, δύο φορές παιδί μου», έγραψε χαρακτηριστικά.