Ισχυρή χαλαζόπτωση σημειώθηκε και σήμερα στην Καβάλα, με τους δρόμους να γίνονται άσπροι από το χαλάζι.
Το φαινόμενο είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς και διακοπές στην ηλεκτροδότηση.
Παράλληλα, χαλαζόπτωση σημειώθηκε και στη Λαμία, όπως ανέφεραν και οι προβλέψεις των μετεωρολόγων.
Η χαλαζόπτωση έπληξε τα χωριά της Υπάτης και γενικότερα κάμποσα χωριά γύρω από την Οίτη, από τη βορειοδυτική πλευρά της φτάνοντας μέχρι το νότιο κομμάτι στην Παύλιανη.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας