Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λιονέλ Μέσι - Καταιγιστικές εξελίξεις - Συμφώνησε με Παρί και στέλνει τον Εμπαμπέ στην...

Λιονέλ Μέσι – Καταιγιστικές εξελίξεις – Συμφώνησε με Παρί και στέλνει τον Εμπαμπέ στην…

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Λιονέλ Μέσι έχει συμφωνήσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για τριετές συμβόλαιο, στέλντοντας τον Κίλιαν Εμπαμπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί παρελθόν από την Μπαρτσελόνα, μετά από 21 χρόνια. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ αν και ήθελε να μείνει κάτοικος Βαρκελώνης και τα επόμενα χρόνια, η αδυναμία των Μπλαουγκράνα να καλύψουν το συμβόλαιο του, οδήγησε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κόσμου στην πόρτα του εξόδου.

Τα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του Pulga έχουν πάρει φωτιά, ωστόσο ο 34άχρονος άσος φαίνεται να έχει επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Μέσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, έχει επιλέξει την Παρί Σεν Ζερμέν για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μάλιστα, ο Αργεντίνος θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους Παριζιάνους (2+1 χρόνια), οι οποίοι θέλουν να «κλείσουν» την συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, μέσα στις επόμενες ώρες άνθρωποι της γαλλικής ομάδας έχουν προγραμματίσει συνάντηση με τον ατζέντη και πατέρα του Μέσι, Χόρχε.

Παράλληλα, η έλευση του Μέσι στο Παρίσι, είναι πολύ πιθανόν να στείλει στην πόρτα της εξόδου και τον Κίλιαν Εμπαμπέ. Σύμφωνα, με τον Άντι Ονρούμπια, ο οποίος αποκάλυψε την συμφωνία της γαλλικής ομάδας με τον Σέρχιο Ράμος, ο Γάλλος επιθετικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τους Παριζιάνους. Ο Εμπαμπέ δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με την Παρί, έχοντας ως σκοπό να μετακομίσει στην Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία τους τελευταίους μήνες «δουλεύει» την απόκτηση του.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024